Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (143/150) > >>

hac:
ma u biti sam zadovoljan......htio sam mašinu s kojoj mogu poteči na dalje vožnje a da opet nije baš prespora.......mogu držat 90-100 kmph po gps bez problema i siguran sam da se neče razletit i da če dugo trajat,danas sam uspio i izletit na karting stazi tak da brijem da je dovoljno brz trekker......jbg,crv vrti dalje,još čekam ležaje za EVO makinu pa če ona na trekker gore dok je se opet ne zasitim

--- Citat: ---dobro ubrzanje nema šta ali nećeš dugo tako.
--- Kraj citata ---

nije na nuli,to tako pokazuje na trekkeru,kad je kazaljka na minimumu ima još 2-2,5 L

--- Citat: ---Na koliko okretaja vrti,
--- Kraj citata ---

9400 rpm...................update:nakon još malo doštelavanja karba uspio sam dobit 9600 rpm kroz ubrzanje  :frajer:

2TDottore:
ne kuzim kaj je vama tu nes spektakularno u ubrzanju......jbt ima 16s do 100 po satu od trekera........  :umroodsmijeha:

MaLi_OdvALjivAc:
8sec do 80, odlicno

black-rox:
Po ovome kako urica prođe fino ima ubrzanje :icon_thumright:

hac:
već dosta dugo mi se vrti ideja po glavi za isprobat 10 cola felgu napred na trekkeru.to bi spustilo prednji kraj za nekih 45 mm napred bez kemijanja po vilicama........danas išao vulkanizeru pa sam uz put prepakovao i gumu 110x80x10 na ori 10 cola trekker felgu.......

12 cola VS 10 cola.....

sutra ču poslikat kak izgleda to na trekkeru,malo sam se zanio na stazi pa me mrak uhvatio i ništ od slikanja danas..........uglavnom prvi utisci su jako dobri,trekker je malo nervozniji na volanu,lakše ga srušim u krivinu.......guma nije baš neka,SAVA mc 06 ili tak nešt al fino drži za sad.......testirat ču sad taj setup par dana pa ak mi ne bude pasalo vratim nazad 12 cola

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju