Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (135/150) > >>

hac:
na radilicu ide umjesto ori kajle za magnet

speed:

--- Citat: hac - 22 Travanj, 2009, 22:09:17 ---na radilicu ide umjesto ori kajle za magnet

--- Kraj citata ---
ja kolko sam do sada puta skidao,nikad mi ta kajla nije ni na jednomskutu ispala,obicno kazu da pazi na to jer vrlo lako ispada

fatal1ty:
shift kajlu preporučaju kod stavljanja due+a recimo tj pomicanje paljenje za 3 stupnja,ima za kupit na SA,ali može svaki tokar to napravit...

hac:
bilo bi dobro na svakom kitu preštelat paljenje,Top je jedini to i napisao u uputstvu za due(ak se gledaju base i midrace kitovi)........to su obavezne stvari ak se misli izvuć optimala iz kita jer su tvorničke postavke paljenja na svim scootovima od 14-17 stupnjeva i to je daleko od optimalnog ......proizvođaći tak stave paljenje da su sigurni da če sve radit OK čak i sa 85-90 oktanskim gorivom

gumy:

--- Citat: fatal1ty - 22 Travanj, 2009, 23:38:50 ---shift kajlu preporučaju kod stavljanja due+a recimo tj pomicanje paljenje za 3 stupnja,ima za kupit na SA,ali može svaki tokar to napravit...

--- Kraj citata ---

ma šta ćeš bezveze davat novce, kad na minareliju to moš rješit za 10 minuta i malo volje.. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju