Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (124/150) > >>

vktr:

--- Citat: veka84sb - 08 Travanj, 2009, 08:13:23 ---

--- Kraj citata ---
kaj se ovdje desilo :toothy12:
pazi hac, konkurencija, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu :o

veka84sb:
To je high end klip samo za jedan rejs ,inace jos mu nedostaje rupa na sredini fi 10mm. Stavlja se samo jedna karika ,a moze i pola ali onda se puno razvratava. Ova oranica na klipu je za bolje vrtlozenje smjese ,ako to nemate na klipu djabe malosi ,jatsuni ili rosfraj.
Necu vise o projektu ,neke stvari moraju jos ostati tajna...

hac:
uh,sad me strah  :toothy3:.......negdje '84 sam za 12 rođendan dobio takvu pilu od starog,fora je bila što sam ju dobio u 3 kartonske kutije i trebalo mi je pol godine da ju sastavim  :icon_biggrin:

speed:

--- Citat: hac - 09 Travanj, 2009, 08:51:45 ---uh,sad me strah  :toothy3:.......negdje '84 sam za 12 rođendan dobio takvu pilu od starog,fora je bila što sam ju dobio u 3 kartonske kutije i trebalo mi je pol godine da ju sastavim  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
tak i ja imam sada jednu masinu isto :icon_tongue:

neer:

--- Citat: hac - 09 Travanj, 2009, 08:51:45 ---uh,sad me strah  :toothy3:.......negdje '84 sam za 12 rođendan dobio takvu pilu od starog,fora je bila što sam ju dobio u 3 kartonske kutije i trebalo mi je pol godine da ju sastavim  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
matori jedan hehehe znam netko mi je pricao o tome da si dobio masinu u kutiji ja mislim hrga ili netko  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju