Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (120/150) > >>

ivanm:
super, super, još samo tabllicu gore i onda je full street legal..
stavi dužu getribu jer ovo sad valjda ima start ko i onaj prije setup, al bar da ide do 100 km/h..

hac:
tablica je gore,svjetla,žmige.....sve radi tak da je street legal :angel4: sutra ču dužu getribu nabacit.....s ovom kratkom leti do 80 kmph,evo maloprije sa vxr 200 se naterivao,nosi se ovaj setup po gradu bez problema u ubrzanju do 80 s njim  :toothy12:

--- Citat: ---radujem se novim update-ovima, ako ih uopšte bude?
--- Kraj citata ---

bit če naravno update kak se šta bude radilo,nije trekker baš gotov 100% ...........slažem one Evo blokove ponovo.....

dino_sk:
zas tak ˝slab˝ spuh na tu kubikažu  :icon_scratch:   

hac:
kak misliš slab.....savim mi je dovoljno 10000 rpm,razlika u torqu je znatna u odnosu na 68 ccm.....ovaj setup sam si slagao za tuže ture vozit i za na kavu lagano.....da traje......ali neču se žalit ni kako ide  :frajer:

.........jedan od razloga je i stock radilica,ne da mi se sad kupovat još jednu "trkaču" za pežo.......sva lova trenutno ide u Zipa

dino_sk:

--- Citat: hac - 05 Travanj, 2009, 18:15:34 ---kak misliš slab.....savim mi je dovoljno 10000 rpm,razlika u torqu je znatna u odnosu na 68 ccm.....ovaj setup sam si slagao za tuže ture vozit i za na kavu lagano.....da traje......ali neču se žalit ni kako ide  :frajer:

.........jedan od razloga je i stock radilica,ne da mi se sad kupovat još jednu "trkaču" za pežo.......sva lova trenutno ide u Zipa

--- Kraj citata ---
aha...onda oke  :icon_biggrin:   znam da si iz prethodnih setupa uvijek htio najvise izvuc pa zato pitam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju