Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
ma nema tu problema ak nije baš neki nabrijani setup......ja sam imao tu u gradu lika koji je svakih par dana išao do dubrovnika vivacityjem,do mađarske svaki čas......još zračnjak,uspio je napravit 42 tkm sa prvim cilindrom bez problema,serijala sa poskidanim blokadama
počeo sam pakovat plastike nazad na trekker,vilice su spuštene 20 mm i reparirane,malo mi smetaju pipci na plastici gdje se šarafi donja zaštita ori vilice al taj dio sam ionako davno skinuo pa mogu i pipce bez brige odrezat.........na slici nije blatobran zašarafljen već samo namješten da vidim kak če se uklopit...
Ivan SP:
bemti morat cu onda do sela hahhahaha da vidim kako se ponaša :toothy10: :toothy10:
giannelli:
--- Citat: Ivan SP - 04 Ožujak, 2009, 01:03:44 ---jebenti isto je to dosta km ja se još nisam ni na selo usudija otić a 55km mi je od kuće
--- Kraj citata ---
ja sam u jednom dana napravio djir od 120-130km, cijelo popdne se vozio. cini ti se da nebi motor izdrzao jer je duga relacija, a da se vozis vazda po istome 100km ne pravi ti razlike, to je u glavi samo. :)
sorry na offtopicu
mmario73:
hac, hoćemo li izmisliti neki dinamometar više za ove mašine što ih po 20 puta probamo u sezoni :icon_thumright:
hac:
ja štedim lovu i plan je kupit dyno,nije to tak strašna lova....za 4-5t eura se može uzet polovni p4 ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju