Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (116/150) > >>

pitaNS:
uh uh uh kako cimne, hoće ugristi...  :icon_biggrin:

hac:
je ivane,tvoj bivši yasuni R je gore.......još moram testirat al za sada se yasuni dobro ponaša sa 77 ccm,ima fini torq odozdola i po probnim vožnjama se vidi da ima mašina dosta potencijala........moram još neke sitnice porješavat i plastike idu gore na trekker,plan je izvuč čim više km iz tog setupa i uživat u vožnjama  :frajer:

moram se i zahvalit ivanm na donaciji polini cilindra i glave ......hvala kolega

mmario73:
lepo radi 77cc-a, još kad naiđe vreme da ga vidimo na cesti.. , usput šta je sa hebo manstonom, odustao ?

hac:
ma nisam odustao.....jednostavno nemam trenutno vremena......moram presložit ležaje na ovim Evo blokovima,malo je prošuškao desni na radilici a u getribi su svi za mjenjat.............naturpijat ču hebo replicu i vjerovatno ču je još testirat

što se tiče 77ccm makine jako sam zadovoljan kak se ponaša,trenutno je karb pwk 28 gore,vjerovatno ču stavit mikuni tm 24 orginalni koji imam na polici......trekker če brzo na cestu,još mi fali prednji lajtung jer mi ovaj stari od pežoa ne paše jer sam složio čeljusti od SR150 napred.ne želim ni probavat bez prednje kočnice jer samo sa zadnjom nema teorije da stanem

Drnda:
predobro izgleda projekt, koliku trajnost mislis da moze izdrzati ovaj setup i oce li ici otprilike kao replica, koji RPM su u pitanju.. To je ser. radilica samo je ta dodatna kubikaza dobivena sa sirim klipom jel?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju