Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (112/150) > >>

hac:
geometrija je već promjenjena.prvo je produžen nosać mašine i tu je dodano 5 cm , testirano je i bolji je bio trekker za vozit,sad je pomak vilice napred + 5 cm i ovo spuštanje vilicas če smanjit malo posmak i vjerujem da če bit OK.sve skupa nekih 7-8 cm če bit povečan međuosovisnski razmak kad bude sve gotovo

mmario73:
kako si pomerio napred + 5cm, nosač vilica drugačiji pa otuda ili ? mada ja nisam na to mislio, već na kut pod kojim ti ulazi prednja sila prilikom kočenja, kako spustiš ulazni kut se menja.

hac:
drukčije su vilice skroz pa od tuda nekih +5 cm,danas sam probao spustit 3 cm vilice i sve OK izgleda,sad moram još samo pretokarit štapove da sve bude sigurno i pouzdano i lagano ču testirat.........karting staza mi je 200 m od kuče,lagano krugove i podesit ču sve da bude kak mi odgovara

edit: sad sam skužio na koji kut misliš da če se promjenit(kut vilice u odnosu na ramu).....to baš i hoču,malo promjenit kut jer ovak kak je sad malo se teško ruši scoot u krivinu i taman če sjest -3 cm......cilj mi je pronać mjeru između stabilnosti na ravnici i vožnju kroz krivine

mmario73:
da ili taj kut ... ili kut pod kojim dolazi cesta na točak... obavezno testiraj, sad sam prevodio ove pravilnike za drag u Srbiji, i gde god spominju spuštanje vilica dozvolljavaju do 3cm, i napominju ovaj amortizer obaveznim.... i pričao sam sa ljudima koji su vozili pa mi kažu da kome zaosciluje ume da bude veoma kobno.. mada po meni ovde igra i tvrdoća vilica veoma ulogu, sad koje ćeš ulje sipati 5, 10 ili 15 opet je do testa...

hac:
15w ide unutra,probao sam 10w i premekano je.......znam o čem govoriš to se zna desit da izgubi stabilnost prednji točak kod žestokog ubrzanja ak je kut vilice bliže okomitom u odnosu na cestu......inače me je patila stabilnost na većim brzinama i sad se to znatno popravilo produljenjem međuosovinskog razmaka ......vjerovatno ču još stavit amortizer volana i to bi trebalo bit to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju