Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (12/150) > >>

Mr J:

--- Citat: hac - 08 Svibanj, 2008, 19:19:15 ---ha za prvi put je dobro,tig varenje ko i svaki zanat prakse treba.....išao sam na malo puniji var s obzirom da je usis u pitanju i mora sve dihtat

--- Kraj citata ---

naravno...

lijepo i spretno si rijesio prelaz sa kruznice u kvadrat...  :icon_thumright:

Bit ce to jako dobro..

hac:
ma spretan sam ja dečko  :icon_thumright: ova prirubnica je za kolegu za karb 19,dobro mi je došao kao proba,trebam sad nešto sličmno skemijat za moj Keihin PWK 28 karb i još skombinirat u to V FORCE 3 usis.....

Mr J:

--- Citat: hac - 08 Svibanj, 2008, 21:43:39 ---ma spretan sam ja dečko  :icon_thumright: ova prirubnica je za kolegu za karb 19,dobro mi je došao kao proba,trebam sad nešto sličmno skemijat za moj Keihin PWK 28 karb i još skombinirat u to V FORCE 3 usis.....

--- Kraj citata ---

ne vidim problem :)  :icon_thumright:

Tomma:
Svaka cast,skuterje TIP-TOP!!

hac:

--- Citat: Mr J - 08 Svibanj, 2008, 21:51:03 ---
--- Citat: hac - 08 Svibanj, 2008, 21:43:39 ---ma spretan sam ja dečko  :icon_thumright: ova prirubnica je za kolegu za karb 19,dobro mi je došao kao proba,trebam sad nešto sličmno skemijat za moj Keihin PWK 28 karb i još skombinirat u to V FORCE 3 usis.....

--- Kraj citata ---

ne vidim problem :)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a V FORCE 3 je mina mount a stage 6 usis ima neki kvoj kvadradni raspored vijaka,moram to još razradit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju