Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (107/150) > >>

Brla:
a znači ako se spoji neko trošilo na zavojnicama će se pojaviti magnetsko polje i ono će malo više opteretiti magnet? inače idem za elektrotehničara pa me zanima to malo oko generiranja te struje :)

Pupo:

--- Citat: hac - 18 Veljača, 2009, 20:47:05 ---dobiješ malo više momenta i bolje ide u okretaje jer nema magnetskog toka kroz zavojnice paljenja i centrala se ponaša slično inerrotor struji......znači ne troši snagu za generiranje struje za punjenje akumulatora i za svjetla......problem je taj što kod nas moraš imat upaljena svjetla kad si u prometu .......za neki race je OK to napravit,malo još izvuć snage iz makine

--- Kraj citata ---

Treba namontirat petrolejsku lampu iza leće u svijetlo i opleti po danu, bitno da nešto žiži.

Hoću i ja bituba :D

--- Citat: Brla - 18 Veljača, 2009, 20:50:58 ---a znači ako se spoji neko trošilo na zavojnicama će se pojaviti magnetsko polje i ono će malo više opteretiti magnet? inače idem za elektrotehničara pa me zanima to malo oko generiranja te struje :)

--- Kraj citata ---

Bez uvrede, al neke osnove uče skoro svi a ne samo elektrotehničari a i imaš wikipediju, youtube...

hac:
preko ljeta nahvataš krijesnica pa ih u teglu staviš i u far napred... :icon_biggrin:

ja volim s takvim stvarima experimentirat......treba znat osnove i lagano primjenjivat.........to su gušti i opuštanje....malo šarafaš,malo se voziš  :frajer:

bitubo je mrak,dugo sam ga čekao al isplatilo se......evo danas javio švabo da mi je poslao bituba i za sp180 stroker project  :toothy10:

Chupsy:
ja sam se igro sa ručnim generatorom u atomskom skloništu, kad nisu spojena trošila vrtiš ga snagom uma, kad kratko spojiš kablove koji idu uz njega nemožeš okrenut da si supermen, toliko o opterećenju

hac:
lagani update........SR vilice su gore,još ču ih spustit nekih 2-3 cm i bit če taman ,lijepo če trekkera zabit u pod  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju