Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (102/150) > >>

speed:

--- Citat: hac - 16 Veljača, 2009, 20:09:03 ---može se ugradit na bilo koji scoot .....a prednosti ? tu se lome koplja.....dok nije neki high end setup nema velike koristi

--- Kraj citata ---

s njom max rasteretis radilicu,nema neka uloge i razlike u snazi do high enda,a tu se i najsitniji detalj poboljsava i trazi di bi se moglo dobiti na snazi

3alfa3:

--- Citat: speed - 16 Veljača, 2009, 21:19:32 ---s njom max rasteretis radilicu,nema neka uloge i razlike u snazi do high enda,a tu se i najsitniji detalj poboljsava i trazi di bi se moglo dobiti na snazi

--- Kraj citata ---

Ako cemo cjepidlacit, onda to nije u potpunosti tocno jer radilica mora vrtit paljenje koje mora punit akumulator koji mora davat struju el. vodenoj pumpi  :glasses9:

neer:
a zasto se nisi odlucio za onu reich pumpu,vidim da svabe to najcesce stavljaju na skut manja je od ovog i kompaktnija.

hac:
ta plava vuče preko 3A dok  bosh vuće oko 1A.......ne znam jesi ikad vidio tu reih pimpu .....meni izgleda plastik fantastik,to je inače pumpa koja se koristi u kamp kučicama za ispiranje wc prepakovana kao scooter tuning dio

neer:
pa da nest sam surfao po netu i gledao te reich pumpe mislim normalno je da rade ostale pumpe za vodu potopne i ostalo ali vidio sam da proizvode sanitarne drangulije pumpe crijeva ...sumnjivo mi bilo..je to sto kazes ne cini se nesto kvalitetno samo plastika.hh nemos vjerovat eto jos jedan zanimljiva informacija haha..svejedno onaj svapski tuning je g#vn% bar ce ga nesto ispirat  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju