Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
--- Citat: neer - 10 Veljača, 2009, 22:41:00 ---tak ti i treba kad si zadnji put toliko pjesacio hhhh :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
a ono nisam ga baš gurao,uvjek testiram prema gore.........lagana uzbrdica,tak da sam se skotrljao do kuće,jbg desi se i najboljima......mene nije sram priznat :frajer:
@mario......radi se o brtvi glave,onoj manjoj što drži vodu da ne uđje u cilindar
ivanm:
nije to ništa, ja sam uzbrdo gurao scoot kad mi je riknuo, užas..
200 m teškog brda, trebalo mi je pola sata..
mmario73:
ah da, skontao sam kasnije i kod nas se koristi brtvenica, kao izraz za one uvodnike kablova, ... nego zar ta nije od silikona, i nema li ležište u glavi udububljeno, .. dobro je da nije štete, mislim voda u cilindru i kod radilice...
smirt:
Tako je, ima leziste i sve to 5, meni se to isto desilo (sve bilo novo, sve je sjelo na svoje mjesto, al cim se brtva zagrijala, bas ko zvakaca, zašto?)...isto nije bilo stete, pa sad svaki put dok slazem još to sve namazem diht masom jer vise tim brtvama uopce nevjerujem, samo po tome su mi bolji ac od lc....Nije bed ako na vrijeme skuzis pa nema štete...
3alfa3:
--- Citat: smirt - 11 Veljača, 2009, 15:01:51 ---Tako je, ima leziste i sve to 5, meni se to isto desilo (sve bilo novo, sve je sjelo na svoje mjesto, al cim se brtva zagrijala, bas ko zvakaca, zašto?)...isto nije bilo stete, pa sad svaki put dok slazem još to sve namazem diht masom jer vise tim brtvama uopce nevjerujem, samo po tome su mi bolji ac od lc....Nije bed ako na vrijeme skuzis pa nema štete...
--- Kraj citata ---
Obicno jako bijelo dimi ako voda ulazi u cilindar, a ako curi van, onda vidis po satu da se pregrijava mashina jer fali rashladne tekucine.
Problem je ako ne vidis dim ili ako ne gledas pokazivac temperature i ne osjetis da skut ide drugacije. Onda moze doci do sranja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju