Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
dino_sk:
trebo si ga s tim setupom odvest ,pustili bi te na valjcima kad bi vidili koliko to cudo ide :headbang:
3alfa3:
--- Citat: hac - 04 Studeni, 2008, 18:18:26 ---evo kak klip izgleda kad karike dihtaju kako treba...
--- Kraj citata ---
Perfektno.
Sad (ako ti se da) opisi svoj postupak razrade nakon ugradnje i nek ubuduce ljudi tako razradjuju alu kiteve
pitaNS:
e da baš bi to bilo lepo čuti jer ovaj klip ima stvarno dobru boju...svaka čast!
seba:
--- Citat: dino_sk - 02 Studeni, 2008, 20:59:49 ---
--- Citat: dino gp1 - 02 Studeni, 2008, 20:57:33 ---Nekome je gušt trošit na neke druge stvari a nama na tuning skutera.... koliko mi je ljudi samo reklo da šta nisam kupio skuter od 125-200ccm pa da se vozim "na miru", neki jednostavno to ne shvaćaju :dontknow:
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jos jedan potpis :icon_thumright:
hac:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Studeni, 2008, 20:27:47 ---
--- Citat: hac - 04 Studeni, 2008, 18:18:26 ---evo kak klip izgleda kad karike dihtaju kako treba...
--- Kraj citata ---
Perfektno.
Sad (ako ti se da) opisi svoj postupak razrade nakon ugradnje i nek ubuduce ljudi tako razradjuju alu kiteve
--- Kraj citata ---
za alu kit obićno ugrijem do radne temp na prvom paljenju cca 10tak min i pustim da se ohladi,nakon toga jeting sredim ugrubo i provozam scoot nekih 20tak min sa dosta ubrzavanja i koćenja,postepeno od nekih 70% stiskanja do 100 % na kraju seanse...........mislim da većina ljudi greši jer prelagano rade razradu na alu cil,moja teorija je da treba stisnut da karike legnu kako treba i da počnu dihtat.....naravno uz uvjet da je cil ugrijan na optimalnu temp
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju