Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
bilo bi bilje da je jedna karika al nema takvog klipa sa 1 karikom.......za samu snagu ne smeta 1 ili 2 karike ,može bit problem flutter koji se lakše desi kod 2 karike ,ali mislim da do 13 trpm neče bit problema,treba samo pripazit na toleranciju karika i na vrijeme zamjenit novima
hac:
danas sam cijeli dan rješavao struju,dovest timinge u red i prilagodit za topov varijable CDI.....s obzirom da se uz cdi dobije sranje od shift kajle(lijevo na slici) nabavio sam pravu shift kajlu ,morao sam malo pripasat da stane u pežo radilicu-magnet al uspio sam rješit,sad je unutra ova shift kajla desna sa slike
sa odgovarajučom strujom setup je podivljao,snage ima toliko da me strah vozit,uspio sam danas i past,sva sreča na jeftinu stranu trekkera......interesantno je to da sad sa odgovarajučim timingom paljenja okretaji kroz ubrzanje su narasli na 12600 ,prenos uopče nisam dirao
RimSo:
Au brate pa ti letiš....
Svaka čast...
vasso123:
Svaka cast i vjerujem da leti,samo 2 karike na toliko okretaja...mislim da bi bolje radio sa jednom i to dosta,2T motoru poslije 10k okretaja treba samo jedna karika...a planiras i dalje radit onaj jos jedan setup(jbt imas ih 300 :toothy12: ),sto si reko,kao torque blok?E to mi se vise svidja
hac:
--- Citat: ---Au brate pa ti letiš....
--- Kraj citata ---
doslovno sam letio danas ....high kick.... bacilo me desno pa lijevo na startu pa u zrak,jbg,malo sam se opustio i kazna stiže u roku odmah....osim viška adrenalina nije bilo druge štete jer su plastike bile na stolu u radioni
vasso jbg kad nema klipa 47 bolcna 12 mm sa jednom karikom.....što se tiče torq setupa jedan kolega sa foruma mi je jučer obečao donirat polini base LC kit....spuh je več u radioni....lagano
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju