Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (43/150) > >>

hac:
te selene možeš i od mekše plastike iztokarit,ili orginal selene za spuh....meni su najbolji sa nosača od narda ,možeš izrezat samo selene sa nekog strganog nosača i povariš si na svoj nosać

hac:
upalila je pila .......malo me muči nivo plovka na keihinu al rješavam lagano

Drnda:
odlicno izgleda, kakav zvuk ima sa polinijevim filterom? i ti bi trebao znati koji fi mora biti od prirubnice da moze uredno stati onaj malossijev dell. 19  na nje a da ima puni protok? To je ista makina ko sf jel?

vasso123:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 14:29:16 ---odlicno izgleda, kakav zvuk ima sa polinijevim filterom? i ti bi trebao znati koji fi mora biti od prirubnice da moze uredno stati onaj malossijev dell. 19  na nje a da ima puni protok? To je ista makina ko sf jel?

--- Kraj citata ---
Di ti tu vidis polini filter i dellorto 19?

Drnda:

--- Citat: vasso123 - 29 Rujan, 2008, 14:32:57 ---
--- Citat: Drnda-1 - 29 Rujan, 2008, 14:29:16 ---odlicno izgleda, kakav zvuk ima sa polinijevim filterom? i ti bi trebao znati koji fi mora biti od prirubnice da moze uredno stati onaj malossijev dell. 19  na nje a da ima puni protok? To je ista makina ko sf jel?

--- Kraj citata ---
Di ti tu vidis polini filter i dellorto 19?

--- Kraj citata ---
u njega je ova koliko znam polini filter zraka, a u mene je dell. 19, a seriska prirubnica je preuska koliko sam cuo tako da 19 ne moze raditi punim kapacitetom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju