Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
a jbg,volim turpijat..........volim se ja i vozit al nije mi problem se strpit ....uvjek ima nekakav scoot za provozat se malo
pitaNS:
odlicno,jedva cekam da cujem zvuk kad se to zavrti,milina je to raditi al treba se i voziti...
veka84sb:
--- Citat: hac - 25 Rujan, 2008, 20:51:51 ---transferi su oko 130 plus minus 1 stupanj jer nije jednaka visina primarnog i sek transfera ,ispuh u prosjeku 192 stupnja jer nije ista visina glavnog i aux kanala.....struja i cil su složeni gore...squish je 0,65 mm......gađam otprilike 12 000-12500 rpm kroz ubrzanje.....konja nemam pojma koliko če bit,trebao bi bit setup nešto jači od prošlogodišnjeg
--- Kraj citata ---
uh to ce biti okretaji , obavezno snimi zvuk.
Koliku trajnost ocekujes i kako si racunao transfere ,uzasno sam zainteresiran za prerade cilindra ali tesko je nesto naci na tu temu.
vasso123:
--- Citat: hac - 25 Rujan, 2008, 20:51:51 ---transferi su oko 130 plus minus 1 stupanj jer nije jednaka visina primarnog i sek transfera ,ispuh u prosjeku 192 stupnja jer nije ista visina glavnog i aux kanala.....struja i cil su složeni gore...squish je 0,65 mm......gađam otprilike 12 000-12500 rpm kroz ubrzanje.....konja nemam pojma koliko če bit,trebao bi bit setup nešto jači od prošlogodišnjeg
--- Kraj citata ---
Ja sam mislio da ce to bit ispuh oko 200 i okretaji vise od 13000...ali i ovo je prebrutalno...sta se ne bojis da ce ti biti malo premali squish?I zasto karb 28?Sta nebi bio bolji neki 24?
vasso123:
--- Citat: veka84sb - 25 Rujan, 2008, 22:38:01 ---uzasno sam zainteresiran za prerade cilindra ali tesko je nesto naci na tu temu.
--- Kraj citata ---
Imas dvije dobre knjige o 2T tuningu,od Bella i od Jenningsa :icon_thumright:tamo imas dosta toga objasnjeno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju