Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Trekker .....malo naturpijan

<< < (27/150) > >>

neer:
marzochi vilice take se inace serijski stavljaju na apriliu sr modele..sta ces s starim vilama kad stavis ove ajd mozemo se dogovorit oko vila ako budes prodavao  :toothy9:

speed:

--- Citat: neer - 02 Kolovoz, 2008, 12:51:54 ---marzochi vilice take se inace serijski stavljaju na apriliu sr modele..sta ces s starim vilama kad stavis ove ajd mozemo se dogovorit oko vila ako budes prodavao  :toothy9:

--- Kraj citata ---
kakve tebi vile trebaju,imam ja neke :toothy11:

hac:
moram vidjet za ove moje vile,već me par ljudi pitalo......jel si siguran da su marzochi vilice.već neko vrijeme pokušavam ko ih proizvodi i svugdje je podatak da aprilia radi te vilice,na mojima ima otisnuto made in itali.....tak mi je svejedno u stvari tko ih radi,ali bi volio saznat.....vilice su odlićne,ekipa vani mi je rekla da super rade te vilice,a i može se skužit po highend SR setupima vani niko ne mjenja te vile,onda sigurno imaju kvalitete

gumy:
vidi onaj M znakić na dnu noge.. marzocchi.. imao sam njihovih par modela vila na biciklu...

hac:

--- Citat: gumy - 02 Kolovoz, 2008, 20:55:04 ---vidi onaj M znakić na dnu noge.. marzocchi.. imao sam njihovih par modela vila na biciklu...

--- Kraj citata ---

ma to sam i ja mislio da je,jer je to njihov znak,postoje 3 modela tih viilica S,M,K ,ak su marzocchi onda je jasno zašto su tak dobre,taj info me vrlo usrečuje ......malo sam probavao neki dan jedan SR sa tim M vilicama i vrlo sam zadovoljan kak rade,nebo i zemlja u usporedbi sa shova koje sad imam,jedino su premekane za moj ukus,al to lako rješim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju