Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Trekker .....malo naturpijan
hac:
pripecano je samo zbog uzimanja mjera i da mogu sve dovest u ravninu,nije to samo tak jednostavno povarit,treba sve centrirat jer inače nema smisla ni radit........sad je sve u centru i skrojena su pojačanja i sve ču kvalitetno povarit,vjerovatno TIG postupkom.....zato se malo i project odužio jer sam na knap sa vremenom a plan je poboljšat sve skupa trekker da bude vozniji jer nema smisla samo nabit jaku mašinu gore i onda se bojat povest
vpucko:
--- Citat: hac - 14 Srpanj, 2008, 21:53:30 ---pripecano je samo zbog uzimanja mjera i da mogu sve dovest u ravninu,nije to samo tak jednostavno povarit,treba sve centrirat jer inače nema smisla ni radit........sad je sve u centru i skrojena su pojačanja i sve ču kvalitetno povarit,vjerovatno TIG postupkom.....zato se malo i project odužio jer sam na knap sa vremenom a plan je poboljšat sve skupa trekker da bude vozniji jer nema smisla samo nabit jaku mašinu gore i onda se bojat povest
--- Kraj citata ---
yeap tak sam ja za subframe prvo ramu stavio da stoji ravno i onda blok malo po malo ravnao stavljao kajle ispod da dovedem u ravninu!
hac:
rastavio sam zimske blokove................prije jedno 2 tjedna sam još nešto testirao i na nekih 12 000 rpm na krajnjoj se scoot ugasio,mislio sam da je ispao semering opet ......danas sam rastavio te blokove.....pukao je klip,u stvari pukla je karika gornja i polomila klip,klip je bio dosta van tolerancije potrošen nekih 8-9/100 mm pa sam i čekao kad če puknut.....evo slika,cil nije oštećen
SlowRider:
Jel to na slici INA lezaj? ;D Dobro je da nije bilo vece stete.
Drnda:
dobro je sto ti nije cilindar osao, nego samo klip
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju