Tehnički kutak > Garaža

Luna Speed Jet EVO Black Edition

<< < (5/29) > >>

animatrix:
naprijed kod kurble lunin dekl ima plasticni poklopac sa spuzvicom i otvoren dekl za strujanje zraka, ja sam koristio 8mm borere i izbusio sam ga s donje strane na tom dijelu radi vece cirkulacije.. a ispod natpisa luna sam doslovno izrezao smajlic i stavio mrezicu da ne bude gadno.. btw, jesi ostao na bijelom centralnom? to je dosta mekano.. na kojim rolicama vozis? sto se tice pozadinskog osvjetljenja, napravio si gresku, uzmi dremelicu ili neku pilicu malu i odrezi na svakoj ledici vrh da bude ravna, tako ce ti osvjetljavati veci dio table i nece se vidjeti na tabli di je ledica

Stanevg:
Decki polako niste vidjeli dekl do kraja naravno da sam izbusio ispred iznad varia u sredini i ispod njega, to je bio pocetak sad ih ima puno puno vise ,
a sta se tice bocne strane to nezelim radit jel nisam EXTREMISTA i menislim bit najbrzi tako da mi bocno to nije potrebno.. Kod mene nema fusa...
Sve mora bit kako treba tako da se gotovo i neprimjeti.. poslikat cu pa cete vidjet.

Stanevg:
Te ledice su ionako samo privremeno da se vidi kako svijetli uopce al spremam se uzet ledice ubodne sa 5 smd diodica i rijesit cu taj problem koji ti navodis.
A sto se tice centrale sada vozim na neki polini 28kg a al on ide dolje,jel umjesto njega ce ic zuta centrala Malossi, a role gore imam 16 X 13 jel sam uzimao Polini vario 5,5g. Sljedece step je ubacivanje zvona Rms Wingbell 107 sa kvacilom Malossi Fly srednje metkani federi,onaj remen Malossi 17,5 X 808 i to bu to dok ne dodje kit.

animatrix:
neces sredjivati serijsku termogrupu? moja je bila za petama frendu sa nrg-em i leo RR auspuhom

Stanevg:
Nemogu meni ni ovako bjezat sada vise ni u startu a ni u krajnjoj..
Uvijek postoji brzi to je istina al eto ja sretan da sa kinezom mogu bit
usporedno sa njima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju