Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolice

(1/2) > >>

blocked:
  dakle.... imam keeway focus i trebam kupit nove rolice... e sad rekli su mi ako stavis teze rolice da imam krajnju brzinu al neam start dobar,a ako stavim lakse rolice iam start dobar al krajnja brzina za K****..... eee sad neznam sta da radim  :help:  :dontknow:

marin-w:

--- Citat: blocked - 29 Kolovoz, 2011, 01:36:48 ---  dakle.... imam keeway focus i trebam kupit nove rolice... e sad rekli su mi ako stavis teze rolice da imam krajnju brzinu al neam start dobar,a ako stavim lakse rolice iam start dobar al krajnja brzina za K****..... eee sad neznam sta da radim  :help:  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Pitanje je da li si bio sad zadovoljan sa skuterom ? krajnjom brzinom i nabiranjem brzine.
A,start dobijes sa tvrdjim federima na kvacilo.
Ako jesi otvori vario i stavi te na vagu pa mozes uzet gram/pola grama lakse.

blocked:
pa ja sam do sad zadovoljan sam startom i sa brzinom....ali ja bi vise da imam krajnju brzinu vecu nego start.... i mogu li se staviti recimo 2 ili 3 grama lakse/teze rolice...  :help:  ??? ???

Miki-speedy:

--- Citat: blocked - 29 Kolovoz, 2011, 01:44:18 ---pa ja sam do sad zadovoljan sam startom i sa brzinom....ali ja bi vise da imam krajnju brzinu vecu nego start.... i mogu li se staviti recimo 2 ili 3 grama lakse/teze rolice...  :help:  ??? ???

--- Kraj citata ---
Pusti te budale sto lupaju gluposti  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: blocked - 29 Kolovoz, 2011, 01:44:18 ---pa ja sam do sad zadovoljan sam startom i sa brzinom....ali ja bi vise da imam krajnju brzinu vecu nego start.... i mogu li se staviti recimo 2 ili 3 grama lakse/teze rolice...  :help:  ??? ???

--- Kraj citata ---

Serijske rolice su ti 5.5 grama....pa mozes stavit 5 ili 4.7 ili 5.5 ako si bio zadovoljan do sada.
Ne mozes stavit 2-3grama lakse jer ce ti se skuter derat a nece nikamo ic...tj prevrtavat

Moja preporuka je malo tvrdje federe na kvacilo jer sam cuo da su serijski premekani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju