Tehnički kutak > Tuning skutera

Sta da napravim sa Derbiem?

(1/2) > >>

Paic2:
Imam Derbia GP1 50, Gianelli Reverse i u pocetku kako su mi ga slozeli u servisu motor je letio, mogo je do 105.....i onda sam imo nekih problema kasnije i opet sam ga otpeljo u servis i nisu znali sta je.,.. rekli su da pre malo govriva dobiva pa da ga je gusilo i stavili mi vecu diznu, makli diznu 64 i sad mi motor trosi nenormalno puno, a ne ide ni k****, max mu je po ravnici sad 84, di bi prije sa manjom diznom vozio 95... ne znam sta da radim.....

JogFromYamaha:
odvezi ga nekom tko zna slagat i nek ti slozi
to su ti znalci sta su ti gljivu uvalili

Paic2:

--- Citat: JogFromYamaha - 28 Kolovoz, 2011, 23:56:15 ---odvezi ga nekom tko zna slagat i nek ti slozi
to su ti znalci sta su ti gljivu uvalili

--- Kraj citata ---
e pa to znam i ja da moram odnest nekom ko zna slagat, samo ne znam tko je dobar na podrucju Rijeke  :dontknow:

marin-w:

--- Citat: Paic2 - 29 Kolovoz, 2011, 01:24:23 ---e pa to znam i ja da moram odnest nekom ko zna slagat, samo ne znam tko je dobar na podrucju Rijeke  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nitko od servisera po Rijeci jer im se ne da zaje.....to ti treba netko privatno nastelat.
Imam ja alata....samo se nema nista za derbi...pocevsi od manje dizne....

Paic2:

--- Citat: marin-w - 29 Kolovoz, 2011, 01:37:45 ---Nitko od servisera po Rijeci jer im se ne da zaje.....to ti treba netko privatno nastelat.
Imam ja alata....samo se nema nista za derbi...pocevsi od manje dizne....

--- Kraj citata ---
imam ja manju diznu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju