Ostalo > Foto, video, music...

To se zove SREĆA !!

<< < (3/4) > >>

danc00:

--- Citat: Faba - 28 Kolovoz, 2011, 18:12:56 ---ja sam vidio lika koji je pogodio prednji dio auta,otvorila se hauba,on je uletio u usis i izasao kroz spuh.auto je bio diesel pa se malo začađio,inace sve 5  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

j#bo vas, kinez umalo da nije poginul a vi tak :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Drnda:

--- Citat: danc00 - 28 Kolovoz, 2011, 18:16:26 --- :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

j#bo vas, kinez umalo da nije poginul a vi tak :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
ionako ih ima jos 1 228 474 908 a fora e sto ih i onako nemozes razaznati.. nesto kao i komarci i muhe.. svi isti a ima ih svugdje

istipa622:

--- Citat: Faba - 28 Kolovoz, 2011, 18:12:56 ---ja sam vidio lika koji je pogodio prednji dio auta,otvorila se hauba,on je uletio u usis i izasao kroz spuh.auto je bio diesel pa se malo začađio,inace sve 5  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

isssssssss hahahah krepavam od smjeha vec 3 min  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

pajo:

--- Kraj citata ---
sreča za lika da nije bio fičo ili peglica ko zna di bi onda izletio??

3alfa3:
ja sam vidio covjeka 80tih godina nabodenog na stupic sa crijevima oko sebe, a pao je sa automatika pri mozda 30-50 km/h. I kaj sad? Neko prezivi frontalku, a neko pogine kad krivo stane.

Cinjenica je da svi koji se skucaju u auto sa velikom brzinom i prodju relativno dobro nisu lupili u auto nego su letili preko ili pored njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju