Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox pregrijavanje problem
mhr-team:
ma nešto je drugo u pitanju... jer nije to neki setup da su mu potrebna 2 kilera... he ljudi voze na jednom tak da ono...
pogledaj sve polako i pregledaj, od prijenosa, pa sve do instalacija... jer ako nema termostata nebi smijelo to da se desi... p.s. koliko dugo imaš taj setup?
Johnny iber:
jesi dobro ozracio sistem!? ako nisi to te moze prcat
pralas:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 27 Kolovoz, 2011, 18:32:20 ---Dodaj jos jedan kiler
--- Kraj citata ---
:omfg:
jesi ti kada vidio od roxa killer,da jesi onda bi shvatio da je on vise nego i dovoljan da hladi alu kit i narda...
evo ti primjer:
ja sam imao od aeroxa killer ispod prednje maske na roost sprintu i metrakitu vani je bilo 30 stupnjeva,tero sam ga cijelo vrijeme i uopce nije dolazilo do pregrijavanja-testirano sa elektricnom vodeno pumpom bosch i obicnom minarelli vodenom ::)
doritos:
moze se grijati itekako ako ga duze vremena frljis pun gas u okretaje bez obzira bio on alu ili gus!
na replici -nardo i spkiler mi je bio mali i grijo se na 90 nakon par krugova ...
dodaj jos jedan i biti ce dobro :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: pralas - 27 Kolovoz, 2011, 19:57:37 ---:omfg:
jesi ti kada vidio od roxa killer,da jesi onda bi shvatio da je on vise nego i dovoljan da hladi alu kit i narda...
evo ti primjer:
ja sam imao od aeroxa killer ispod prednje maske na roost sprintu i metrakitu vani je bilo 30 stupnjeva,tero sam ga cijelo vrijeme i uopce nije dolazilo do pregrijavanja-testirano sa elektricnom vodeno pumpom bosch i obicnom minarelli vodenom ::)
--- Kraj citata ---
Meni izgleda da doritos zna puno vise od tebe :icon_thumright: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju