Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox pregrijavanje problem

<< < (2/8) > >>

mhr-team:
ma nešto je drugo u pitanju... jer nije to neki setup da su mu potrebna 2 kilera... he ljudi voze na jednom tak da ono...
pogledaj sve polako i pregledaj, od prijenosa, pa sve do instalacija... jer ako nema termostata nebi smijelo to da se desi... p.s. koliko dugo imaš taj setup?

Johnny iber:
jesi dobro ozracio sistem!? ako nisi to te moze prcat

pralas:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 27 Kolovoz, 2011, 18:32:20 ---Dodaj jos jedan kiler

--- Kraj citata ---
:omfg:
jesi ti kada vidio od roxa killer,da jesi onda bi shvatio da je on vise nego i dovoljan da hladi alu kit i narda...

evo ti primjer:
ja sam imao od aeroxa killer ispod prednje maske na roost sprintu i metrakitu vani je bilo 30 stupnjeva,tero sam ga cijelo vrijeme i uopce nije dolazilo do pregrijavanja-testirano sa elektricnom vodeno pumpom bosch i obicnom minarelli vodenom ::)

doritos:
moze se grijati itekako ako ga duze vremena frljis pun gas u okretaje bez obzira bio on alu ili gus!

na replici -nardo i spkiler mi je bio mali i grijo se na 90 nakon par krugova ...

dodaj jos jedan i biti ce dobro  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: pralas - 27 Kolovoz, 2011, 19:57:37 ---:omfg:
jesi ti kada vidio od roxa killer,da jesi onda bi shvatio da je on vise nego i dovoljan da hladi alu kit i narda...

evo ti primjer:
ja sam imao od aeroxa killer ispod prednje maske na roost sprintu i metrakitu vani je bilo 30 stupnjeva,tero sam ga cijelo vrijeme i uopce nije dolazilo do pregrijavanja-testirano sa elektricnom vodeno pumpom bosch i obicnom minarelli vodenom ::)

--- Kraj citata ---
Meni izgleda da doritos zna puno vise od tebe  :icon_thumright: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju