Tehnički kutak > Injection
čudesni kvar ditech
ivek_sr:
Uglavnom problem je sljedeći... motor konstantno vozi pali odmah sve je ko bombon... sve do pred 3 dana kad jednostavno nije htio upalit reko svjećka riknula pošto mi je dan prije počeo štucat na ful gasu... promjenim svjećku a ono ništa upali se malo radi i zgasi se... i tako ja došao na ideju pošto mi je stalno se kurio onaj drugi osigurač da promjenim ja komplet instalacije i čukicu koja mi je zgorila... promjenim to... opet ništa... promjenim tps,komplet kučište u kojem je zeleni injektor sa njime, stavim novo crijevo od kompresora i očistim kompresor... i čuda zapali đubre na drugi zub. Sav sretan počnem sastavljat plastike i pred kraj dana opet ga upalim odradi par puta i rikne i od tad ne radi sve sam promjenio ali sve... jedino plavi injektor pošto njega nemam al sam ga isprobal i baca finu maglu... bilo kakve pretpostavke izvrtio sam sve greške imal sam ih 12 za sada je ostala samo greška broj 20. Sve je očišćeno pregledano a djelovi su svi koji su radili ispravno.
Reponja:
Sry, znam da nisam od pomoći, ali kada sam pročitao naslov, mislio sam da ti iz auspuha izlaze savršeni bureci (od mesa)..
Malo lakše sa pojmom "čudesni", vidi šta radi od prosječnog forumaša... A tek od vanprosječnog...
Zeljac:
rasprsivac ti je otiso ili regulator pritiska goriva skini sve dolje i probaj sve spojit ovako pa onda ako i tad radi dobro da baca i rasprsivac dobru maglicu i zeleni injekor da baca do jedno 30 cm i da se tek tad razprsava maglica neznam provjeri pa javi
Aprilia maniac:
kažeš da ti je upalio nakon što si kompresor očistio...mislim da ti je kompresor loš...provjeri na neki manometar koliko ti bara kompresor daje...i ako ti malo bara daje okreni kariku na kompresoru u drugu stranu...
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 27 Kolovoz, 2011, 07:51:38 ---mislio sam da ti iz auspuha izlaze savršeni bureci (od mesa)..
--- Kraj citata ---
Pa drugaciji burek ne postoji. "Ono" sa sirom nije burek :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju