Općenito > Propisi

Nevezivanje kacige

<< < (2/11) > >>

Ivan46:

--- Citat: maki 225 - 24 Kolovoz, 2011, 21:50:02 ---Ja je nikad nevežem niti nosim vozačku sa sobom,uvijek mi stoju u autu. Nek si duvaju jaja.

--- Kraj citata ---
jako pametno od tebe,padnes kaciga odleti sa glave,a ti razbijes glavu.   :icon_thumright:

kilezg:

--- Citat: vale_vx - 24 Kolovoz, 2011, 20:33:16 ---u zakonu stoji da mora bit vezana, i po tome su vjerojatno neki dobili kazne
a to je konačno i pametna stavka u zakonu jer je nevezana kaciga ionako isto kao da je ni nema

--- Kraj citata ---

razmisljas ko drot koji ti zeli napisat kaznu. pa nije bas isto ne imat kacigu i imat ju i ne vezat... :drunken_smilie:

speed:
ja lad sam pao od siline udarca je kaciga odletjela s glave ko da ju je katapultialo...od tad uvijek vezem :dontknow:

marin-w:

--- Citat: speed - 24 Kolovoz, 2011, 22:47:33 ---ja lad sam pao od siline udarca je kaciga odletjela s glave ko da ju je katapultialo...od tad uvijek vezem :dontknow:

--- Kraj citata ---
     Ako je kaciga neodgovarajuce velicine isto zna odletit iako je vezana. Kad vezete kacigu nagnite glavu naprijed i neka Vam je netko uhvati iza i pokusa skinut. Ako uspije kaciga je prevelika i kod sudara ce se skinut.

Loris Ri:
e samo sam ceko ovu temu .....jbt ako vec stavis kacigu na jebe*u glavu sta te kosta zavezat sekunda posla,ako neces zbog sebe zasto riskirat da te oderu za 1000kn,samo im dajete gusta da vas je*u kad stignu i onda tu po forumu teme je*eni drot mi napiso kaznu za ovo za ono a sami ste krivi i neka vam je !!!!..........
al to mi nikad nece bit jasno ako si stavio kacigu na glavu sta ju je tesko zavezat!?!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju