Općenito > Propisi
Nevezivanje kacige
Miki-speedy:
Drug je ispred moje kuce na raskrsnici vozio tudji skuter sa tudjom kacigom koja je na svu srecu bila vezana,lik mu je s kadetom oduzeo prvenstvo prolaza i pobjegao a on otresao i udaro glavom od ivicnjak..
Desna strana kacige je bila poderana na dijelu obraza i vilice...Sto znaci da kacige nije imao podrobio bi vilicu
ivansp:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2011, 14:41:21 ---Vidis, mene ne boli. Ako on padne zbog toga (i prezivi), napravit ce drzavi trosak od par desetina tisuca (mozda i vise kuna), a kako drzavu financiraju gradjani, osjecam se ko budala kad takav padne jer mu ja iz svog djepa placam njegovu glupost.
Prema tome, nek izvoli poginut, a ne ostat gljiva na aparatima ili nek veze kacigu ;D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
balavci ne razmišljaju o onome što može biti,nego samo da im je sad biti faca.....što se mene tiče ukinio bi zakon za kacige pa ko hoče neka nosi ko neče nemora ali onaj ko najebe a nije imo zaštitnu opremu neka onda dobije kaznu i neka sam snosi liječenje što je nažalost osto živ da se drugi nauče učit na tuđim pogreškama a ne samo na svojima...
maki 225:
--- Citat: ivansp - 26 Kolovoz, 2011, 16:55:28 --- :icon_thumright:
balavci ne razmišljaju o onome što može biti,nego samo da im je sad biti faca.....što se mene tiče ukinio bi zakon za kacige pa ko hoče neka nosi ko neče nemora ali onaj ko najebe a nije imo zaštitnu opremu neka onda dobije kaznu i neka sam snosi liječenje što je nažalost osto živ da se drugi nauče učit na tuđim pogreškama a ne samo na svojima...
--- Kraj citata ---
Koja si ti crkotna pa to nebi rekao ni crnom ciganu jbt.
CpI...Vedooo:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 26 Kolovoz, 2011, 16:11:56 ---Drug je ispred moje kuce na raskrsnici vozio tudji skuter sa tudjom kacigom koja je na svu srecu bila vezana,lik mu je s kadetom oduzeo prvenstvo prolaza i pobjegao a on otresao i udaro glavom od ivicnjak..
Desna strana kacige je bila poderana na dijelu obraza i vilice...Sto znaci da kacige nije imao podrobio bi vilicu
--- Kraj citata ---
ee da .. to je bilo zeznuto... sva sreca da je stavio i vezao kacigu...
Reponja:
Ameri po tom pitanju imaju fin sistem.. Ako se nisi osigurao u vožnji (pojas, kaciga...), sam si snosi troškove krpanja..
Stvarno mi je više pun Qratz lignjića (squid's) i čitanja o istima kada gledam svoje drugare (crna kronika)..
Ja razmišljam kako ću za 2 dana naručiti komplet štitnika (da sam imao na vrijeme, imao bi i zdravo koljeno - o starosti, kako ti se veselim..),
a njima je teško vezati kacigu...
Odiiinneeee, rijeeešššiii toooo!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju