Općenito > Oprema
nolan n85
Jurich:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Kolovoz, 2011, 18:10:05 ---bez grafika u BIM Bike-u kosta 1343kn. Mzoda se moze i neki popust na to dobit za gotovinu, a ako i ne moze, to je fer cijena
--- Kraj citata ---
ma vidija sam na bim bike da ima ona skroz obicna za manje od 1200...cudno mi je da samo zbog grafike razlika u cijeni je do 600 kuna...
jeli ko zna kad su vecinom akcije za moto opremu (pretpostavljam kad zavrsava sezona a to je tamo oko 15.9) pa kad bude neka akcija da si uzmem neku...
jebiga nije mi svejedno dati skoro pola place na kacigu tako da zelim kupiti tu kacigu za sto manje novce :confused5:
3alfa3:
--- Citat: Juri? - 25 Kolovoz, 2011, 13:44:28 ---ma vidija sam na bim bike da ima ona skroz obicna za manje od 1200...cudno mi je da samo zbog grafike razlika u cijeni je do 600 kuna..
--- Kraj citata ---
Ta najjeftinija je ipak drugacija od ostalih jer nema neke stvari. Ali ova slijedeca po cijeni (1300+ kuna) je ista kao i ove sa grafikama
Jurich:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Kolovoz, 2011, 20:56:29 ---Ta najjeftinija je ipak drugacija od ostalih jer nema neke stvari. Ali ova slijedeca po cijeni (1300+ kuna) je ista kao i ove sa grafikama
--- Kraj citata ---
Aha...jeli mos navesti u cemu je razlika da sad ne moram traziti...
Ali isto mi cini prevelika razlika u cijeni samo zbog grafike...
3alfa3:
--- Citat: Juri? - 25 Kolovoz, 2011, 22:55:09 ---Aha...jeli mos navesti u cemu je razlika da sad ne moram traziti...
Ali isto mi cini prevelika razlika u cijeni samo zbog grafike...
--- Kraj citata ---
ne znam tocno, ali na slici se vidi da je drugacija skoljka
Jurich:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Kolovoz, 2011, 23:07:23 ---ne znam tocno, ali na slici se vidi da je drugacija skoljka
--- Kraj citata ---
Aha...fala na informacijama...nadam se samo da ce biti neka akcija ubrzo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju