Tehnički kutak > Tehnička pitanja

SC08 vs jači spuhovi?

<< < (11/14) > >>

SixPack:

--- Citat: Kamba - 26 Kolovoz, 2011, 07:02:44 ---Koje nove serijale imaju kratak prijenos? Na koje skutere mislis?

--- Kraj citata ---

--- Citat: ivanm - 26 Kolovoz, 2011, 07:05:21 ---valjda na kineze...

--- Kraj citata ---
Ako pričamo o SC08 onda valjda mislim na Piaggio/Gilera, a ne čajniz serijale :zubo:
Pa od kada se skuteri prodaju sa katom prijenos je skroz obrnut u odnosu na one iz vremena kada nije bilo kata, skroz drukčiji su primar i sekundar... Ovi "današnji" imaju prijenos prilagođen "zaštopanim" katalizatorcima i njihovim performansama od kurca  :toothy11:
Meni je razlika sa 08 i katom tolika da ne možeš vjerovati pogotovo pri većim brzinama, jedino je šit šta nemam faking obrtomjer pa nemam pojma kako radi mašina/prijenos na maximalnoj, jer mislim da bi moglo to još puno bolje... Uglavnom sve je drukčije od ondašnjih modela, pa pogledaj koje su ti rolice potrebne za sc08 na novim a koje na starim modelima, skoro cijeli gram razlike...a čitajući tu po sajtu baš svi stavljaju ondašnje i ovdašnje skutere u isti koš a nemaju veze jedni s drugima, počevši od varijomata, završnog prijenosa pa na dalje...  :)
Morat ću kupiti neki jeftinjaka digitalni obrtomjer šta ga zamotaš oko žice od svjećice jer ovako napamet to štimati i pričati o prijenosu je lupanje prazne slame...

--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2011, 14:56:44 ---Nisam citao od pocetka, ali garantiram da u slucaju piaggia, LC i AC imaju identicne prijenose. Barem u zadnjih 6,7,8 godina

--- Kraj citata ---
AC ima jedan zub "kraći" sekundar  :icon_tongue:

3alfa3:

--- Citat: SixPack - 27 Kolovoz, 2011, 17:53:12 ---AC ima jedan zub "kraći" sekundar  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

O kojem godistu piaggio prijenosa pricas? U nazad barem 6-7 godina je ista getriba na AC i LC (nrg na primjer). Mozda neki drugi AC skuter ima zub kraci sekundar, ali bas me zanima koji je to skuter i da li uopce postoji u LC varijanti.
Ne pricam za starije, nego samo za zadnjih par godina

SixPack:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Kolovoz, 2011, 20:02:13 ---
O kojem godistu piaggio prijenosa pricas? U nazad barem 6-7 godina je ista getriba na AC i LC (nrg na primjer). Mozda neki drugi AC skuter ima zub kraci sekundar, ali bas me zanima koji je to skuter i da li uopce postoji u LC varijanti.
Ne pricam za starije, nego samo za zadnjih par godina

--- Kraj citata ---

Od poslije 98'
LC Runner, MC2/3, Extreme - 13/46 i 13/48
AC Stalker,Tajfun - 13/46 i 13/49
Zipovi i ovi sa mikro kotačima ima neki drugi prijenos...

Ako griješim ispravi me  :icon_thumright:

Lugburz:
zato ja iman prazan sc08 doma :D
al neman kolino za njega pa trune u podrumu jadan :(

SixPack:

--- Citat: Lugburz - 27 Kolovoz, 2011, 20:49:15 ---zato ja iman prazan sc08 doma :D
al neman kolino za njega pa trune u podrumu jadan :(

--- Kraj citata ---

A šta ne možeš do Piaggio centra uzeti novo koljeno  ::)
Tema se trebala zvati SC08 fun club  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju