Tehnički kutak > Garaža

Runner Vx125/209

<< < (32/34) > >>

Rox-Rab:
Je to kao neki drag volan ili mi se samo cini?

bigfan:
Trenutno nemam sliku volana ali slikat cu ti, nema veze s drag volanom slicno je ali ovo ti je nesto slicno bgm dropbaru samo sta ima jos puno vise mogucnosti stelanja

bigfan:
evo da malo dignem temu... na motoru se dosta stvari izmjenjalo, naruceni su novi dijelovi i spremni su za ugradnju... SETUP: Malossi 218 kit, Malossi bregasta,Polini variomat 6 rolica, federi ventila Malossi, semering radilice, nova membrana za karb, fazni lanac,remen, vodilice faznog,nove gume i jos dosta sitnica..  skuter bi do kraja sljedeceg tjedna trebao bit na cesti pa javim dojmove, evo par slika

I evo trenutno stanje skutera, boja je candy crvena na slikama se nevide niti sljokice niti stvarna boja nazalost

Matija97:
Uf boja je sex,bas tak nes trazim za sebe,al nekak mi je ono bijelo boje stajalo,ono mu je ful pasalo  :headbang:  sve u svemu mislim da je jedan od boljih runnera na balkanu  :jerk:

JosipMarijanovic:

--- Citat: bigfan - 23 Studeni, 2014, 15:04:24 ---Evo da malo dignem temu,nakon dugo vremena se radilo malo i uredivalo skuter da bude spreman za sezonu :) evo dvije slikice za pocetak...

na toj slici je jos yoshimura gore ali sada je stavljen novi Kucelj :)

evo toliko zasad ;)

--- Kraj citata ---

Zasto si zamjenio yoshimuru za kucelja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju