Tehnički kutak > Tuning skutera

Sr50 morini -setup ?

(1/5) > >>

mark055:
eo pošto planiram projekt na skuteru,zanima me koji setup da složim.
polako krećem s kupovinom, tak da do zime imam skoro sve, i da na proljeće skuter bude u voznom stanju  :icon_thumright:
nasao sam karburator dellorto 17.5. 250 kn i to mislim naručit sad.
e sad me zanima koji kit da stavim, koji auspuh, jel moram radilicu mjenjat, jer i s ovom serijskom je pređeno 25000 km..nasao sam bgm pro radilica 130 €.. i šta bi jos trebalo promjenit uz to?

svaki prijedlog i savjet dobrodosao  :)

JogFromYamaha:
kolko para imas i koji setup hoces base midrace himidrace ili hiend?

Miki-speedy:

--- Citat: mark055 - 23 Kolovoz, 2011, 12:53:02 ---eo pošto planiram projekt na skuteru,zanima me koji setup da složim.
polako krećem s kupovinom, tak da do zime imam skoro sve, i da na proljeće skuter bude u voznom stanju  :icon_thumright:
nasao sam karburator dellorto 17.5. 250 kn i to mislim naručit sad.
e sad me zanima koji kit da stavim, koji auspuh, jel moram radilicu mjenjat, jer i s ovom serijskom je pređeno 25000 km..nasao sam bgm pro radilica 130 €.. i šta bi jos trebalo promjenit uz to?

svaki prijedlog i savjet dobrodosao  :)

--- Kraj citata ---
Nemoj uzimat taj 17,5,uzmi odma 19ku :icon_thumright:
Uz radilicu trebas lezajeve i semeringe-ntn japan i corteco viton
Uz to treba dobar spuh to je na tebi
Kit moze dr. evo a moze i nesto jace poput due+
Uz to i multivar i neko dobro kvacilo moze npr. fly
Ja bi na sve to uzeo jos jedno deklo iskasapio ga i stavio serijski remen i sve 5  :icon_thumright:

Tadr3:
hehe, nema due plusa za morini... imas samo od spotrova 4 gusa, 1 alu i midrejseva alu...

po meni najbolje bi bilo, a sta sa i ja mislio slagat, dr evo/trophy ili malossi sport, polini nebi jer nema bas dobo hlađenje... iste su velicine glave i cilindri ko serijski...

malo poturpijas base kit, bgm evolution, ubacis 19 carb, yasuni r, multivar i deri miki...

EDIT: i ak imas jos viska para, produzenu getribu, fly, vl12 usis, prirubnica 45

Miki-speedy:

--- Citat: Tadr3 - 23 Kolovoz, 2011, 14:18:31 ---hehe, nema due plusa za morini... imas samo od spotrova 4 gusa, 1 alu i midrejseva alu...

po meni najbolje bi bilo, a sta sa i ja mislio slagat, dr evo/trophy ili malossi sport, polini nebi jer nema bas dobo hlađenje... iste su velicine glave i cilindri ko serijski...

malo poturpijas base kit, ubacis 19 carb, yasuni r, multivar i deri miki...

--- Kraj citata ---
Ma ne pratim morinije toliko pa i ne znam sta ima sta ne  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju