Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Silverstone devil.

<< < (3/4) > >>

nixa2210:
Evo cijelo jutro prckam po njemu,i otkrio sam da nema blokade na variomatu definitivno,a na cdi-u sam gledao i proucavao al nisam nista odspajao. :toothy9:

dusVu:
na nogare i pun gas..ako ima blokadu stat ce na nekim okretajima a ako nema cut ces kak se vrti al nemoj ga puno drzat tako onda.. i pogledaj dokle se remen penje

nixa2210:
Ok,hvala. ;D

duka:
evo dusVu ti je fino objasnio kako lako vidit jel blokiran cdi, al ak si skido dekl vidio si jel ide kakva zica iz njega, ako ide nju samo iskljuci jer ima negdi konektor, ako nema zice onda nije blokirani cdi.
inace ni jedan cdi nije blokiran da se ne moze odblokirat neg ili ima zice ili nema. jedino su blokirani na 11000 okretaja jer su do tolko sastavljeni, a tolko ti se najvjerojatnije nikad nece ni zavrtit tak da nemas potrebe da ga mjenjas ikako ako radi :)

4takt monster:
slusaj nixa imam ti ja doma raskopanog silverstona on ti ima samo tu blokadu na fergazeru na cdiu uopce nema roze zice a znas zasto ide do 50kmh zato sto ima lakse rolice nego inace ne puno ali lakse i najglavnije centralni feder na kvacilu sto mu stisce polutke ti je pre jak tako da motor ima zbog toga jebeni start al se zbog federa nemoze razvrtit stavi si neki meksi feder otraga raspitaj se koji su mekani po bojama su rolice nemoras dirat samo zamjeni feder  i ici ce oko 70 to sam ja bio napravio ali se vise ne sjecam koji je feder stavi neki mekani i ici ce ko grom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju