Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Hi Speed

<< < (3/5) > >>

dino73n:
Ja imam speedcontrol na sf2 a drug mi ima multivar na istom skutu.On podere tri garniture rolnica i klizaca dok ja jedne.Performanse su tu negdje s tim sto sam ja malo doradio svoj jer je oduzimao 10km/h max brzine pa sam mu izbrusio bolcnu za 1,5 mm i ubacio polosku te debljine iza varia i tek sad je OK.Fino linearno ubrzava i imam istu max brzinu kao i sa serijskim.

doritos:

--- Citat: danc00 - 27 Kolovoz, 2011, 13:35:16 ---Oni pričaju za "hi-speed", to nije isto ko speed control !

Hi-speed bi trebal biti bolji....

--- Kraj citata ---

Danco, malossi rokni . ja sam probao i polini i malossi= Malossi je bolji, iz nule odmah starta dosta bolje od polinia.

s malossievim ce ti malo prevrtavati zbok serijskih polutki al kad bi imao linearne, ubica bude  :icon_biggrin:

Nix666:
Evo drugi tjedan idem valjda u ami trade po variomat, pa me zanima po čemu je bolji od serijskog ako u njega idu skoro iste rolice ko u serijski
I još nešto. Ako ga je netko probao, neka mi kaže jel ima kakve razlike u odnosu na multivar

ivanm:
u polini hi-speed idu ipak nešto teže role od u onih za serijski... ali lakše neg u multivar... ali svaki variomat daje bolje performanse neg serijski, to se uopće ne može uspoređivati... hi-speed dobro pegla rupe i daje linearno ubrzanje kao i multivar i po meni ima jednu prednost a to je da su kanali glatki i ne žderu rolice..
s druge strane ima manje klizače neg multivar i to je što se razlika tiče..
s treće strane nazovi prije amitrade jer ja sam kupio 2 variomata u proljeće i u ljeto više nisu imali... tak da postoji šansa da ni sad nema na lageru..
ovaj traži i nijedan drugi..
VARIOMAT 241.672
Cijena: 470,00 Kn    (MPC)
http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=267&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=7
http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=158040

Nix666:
imam jos jedno pitanje
koje role da stavim na rekorda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju