Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina SP 180 i VXR 200
EmirF121:
Pozdrav!
Ako sve bude išlo po planu kontam ove zime ili sljedeće sezone kupiti jedan od ta 2 skutera. Ako bi kupio u HR koliko plaćam carinu i porez kada ga uvozim u BiH i da li dobijam povrat poreza ili bilo kakve olakšice ako neko zna?
Može li se do 1500€ naći jedan od ta 2 skutera u "Zdravko" stanj? Predlagajte i postavljajte link-ove. :hello:
Izvinjavam se ako je tema na pogrešnom mjestu. Ipak je kasno i jedva da sam ovo sve napisao.
kilezg:
prvo pitanje koje se postavlja glasi - može li se uopće nać zdravko trenutno? :toothy3:
interceptor:
--- Citat: kilezg - 21 Kolovoz, 2011, 04:27:02 ---prvo pitanje koje se postavlja glasi - može li se uopće nać zdravko trenutno? :toothy3:
--- Kraj citata ---
kile prodaj mu ti svoju gotivu :toothy12:
EmirF121:
--- Citat: kilezg - 21 Kolovoz, 2011, 04:27:02 ---prvo pitanje koje se postavlja glasi - može li se uopće nać zdravko trenutno? :toothy3:
--- Kraj citata ---
To sam i napisao. Sad se nadam da znate nekog ko prodaje "Zdravka" i da ćete mi taj preporučiti i da me nećete zajebati. :laughing7:
B.E.R.O.:
--- Citat: EmirF121 - 21 Kolovoz, 2011, 10:33:45 ---To sam i napisao. Sad se nadam da znate nekog ko prodaje "Zdravka" i da ćete mi taj preporučiti i da me nećete zajebati. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pitaj Kizu ako tko zna on zna sto se toga tice.
A ima ih par komada mozda ti nesto i proda!!!
:icon_thumright:
;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju