Općenito > Slike i filmovi o skuterima

bicilindro

<< < (6/8) > >>

GhostRider:
lako bi doslo do loma radilice u ovakvoj izvedbi jer blokovi nisu povezani s nicim osim radilicmo i nosacem,a i dobro bi bilo da je na mjestu gdje su ovezane radilice jos jedan lezaj...

Miki-speedy:

--- Citat: tomovzo666 - 21 Kolovoz, 2011, 12:49:46 ---samo naprjed miky :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala  :icon_thumright:

Vrlo moguce da cu pokusat s ovim,danas sam nesto malo gledao blokove sta se moze uradit i nije toliko strasno koliko izgleda, s tim da bi ja pokusao ubacit 2 namotaja sa 2 magneta i onda bi se kurcio kol'ko struje imam  :laughing7: salim se naravno
Naravno da ona 2 bloka ne bi onako spojio,jer je ono suludo...Ja kad bih pravio ta poveznica radilica bi bila od pocetka lijeve radilice do kraja desne i ubacio bi po jedan lezaj sa svake strane koje bi pricvstio nekako
Jedan od problema je ta poveznica koju ja ne bih znao napravit na glodalici a starom kad sam spomenuo bicilindar zeludac mu se okrenuo

Matej28:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 21 Kolovoz, 2011, 17:54:21 ---Hvala  :icon_thumright:

Vrlo moguce da cu pokusat s ovim,danas sam nesto malo gledao blokove sta se moze uradit i nije toliko strasno koliko izgleda, s tim da bi ja pokusao ubacit 2 namotaja sa 2 magneta i onda bi se kurcio kol'ko struje imam  :laughing7: salim se naravno
Naravno da ona 2 bloka ne bi onako spojio,jer je ono suludo...Ja kad bih pravio ta poveznica radilica bi bila od pocetka lijeve radilice do kraja desne i ubacio bi po jedan lezaj sa svake strane koje bi pricvstio nekako
Jedan od problema je ta poveznica koju ja ne bih znao napravit na glodalici a starom kad sam spomenuo bicilindar zeludac mu se okrenuo

--- Kraj citata ---

da jedino je problem napravit spoj izmedju radilica..jer kako napravit onaj sa zupcima da ga nabodes na stranu varia?...to mora bit neki jak materijal...ovaj na strani magneta nije problem

Miki-speedy:

--- Citat: Matej28 - 21 Kolovoz, 2011, 18:52:21 ---da jedino je problem napravit spoj izmedju radilica..jer kako napravit onaj sa zupcima da ga nabodes na stranu varia?...to mora bit neki jak materijal...ovaj na strani magneta nije problem

--- Kraj citata ---
Gledao sam u radionici,stari je to pravio za jednu firmu koja pravi ulje (Bimal)
Samo je unutrasnji precnik bio veci
I materijal ne treba jaci od celika

Drnda:
kontra navoje na dijelu koji spaja, i nema problema sa odvijanjem i time, samo bi bilo pozeljno neki lezaj mali siri staviti na spoj da to stoji sve u centru i nekakve selene sloziti da manje sve skupa vibrira, jer bi vibracije prve unistile sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju