Ostalo > Svijet računala i mobitela

CALL OF DUTY 2 [Scooter_Tunners] server

<< < (12/18) > >>

eladio:
evo ja vec dva sata pucam  :redface:

speed:

--- Citat: Pupo - 04 Studeni, 2009, 22:05:11 ---Di se igra? Idem sad probat i ja instalirat na sedmicu CoD2 :D Već sam izašao iz fore, nisam igrao već jedno 7-8 mjeseci.

--- Kraj citata ---
krenem igrat i izbaci me PB,rece da nije nesto s windowsima u redu,ako rijesi problem javi :toothy10:

evo sad dosao do odg na pitanje,idem probati napraviti to

"Radi win7 i cod2 s pb ukljucenim. Instalirajte igru, patch stavite, izbrisite pb folder u cod2 mapi, pokrenite PBsetup.exe da se update-a pb, možete igrati"

Pupo:

--- Citat: speed - 04 Studeni, 2009, 22:09:40 ---krenem igrat i izbaci me PB,rece da nije nesto s windowsima u redu,ako rijesi problem javi :toothy10:

evo sad dosao do odg na pitanje,idem probati napraviti to

"Radi win7 i cod2 s pb ukljucenim. Instalirajte igru, patch stavite, izbrisite pb folder u cod2 mapi, pokrenite PBsetup.exe da se update-a pb, možete igrati"

--- Kraj citata ---

Sad sam skužio da nemam instalacije :( Idem u nabavku pa ti se javim. I još mi nitko nije rekao na kojem serveru se igra? :D Inace nevolim igrat S&D, DM il TDM mi je bolje :D

speed:

--- Citat: Pupo - 04 Studeni, 2009, 22:16:01 ---Sad sam skužio da nemam instalacije :( Idem u nabavku pa ti se javim. I još mi nitko nije rekao na kojem serveru se igra? :D Inace nevolim igrat S&D, DM il TDM mi je bolje :D

--- Kraj citata ---
ja na TDM rastura,uvijek sam prvi bio dok sam igrao,SyD mi je prespor bio,evo meni ga updata,idem probati igrati sada :happy8:

eladio:
ja igram samo S&D , puno igram pa mi tako pase...
onako mi se brzo "zavrti" ..

cesto igram i s&d rifle only, e tu je gust rushat  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju