Tehnički kutak > Tuning skutera
Kinez - Ne pali kad je vruc
svemirac:
Imam baotiana sa kojim sam ovih dana napravio servis i opet problemi :sad1:
pali i ide ko lud,međutim kad ga vručeg ugasim nebi ga bog upalio dok se motor ne ohladi :icon_scratch:
ak neko zna kaj ga muči nek pomaga...
PitBull Aerox:
--- Citat: svemirac - 26 Veljača, 2008, 14:09:02 ---Imam baotiana sa kojim sam ovih dana napravio servis i opet problemi :sad1:
pali i ide ko lud,međutim kad ga vručeg ugasim nebi ga bog upalio dok se motor ne ohladi :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3:
soryy, morao sam...! :toothy9:
ps. mozda pregrije pa teze pali, provjeri hladjenje...!
svemirac:
--- Citat: PitBull Aerox - 26 Veljača, 2008, 17:34:35 ---
--- Citat: svemirac - 26 Veljača, 2008, 14:09:02 ---Imam baotiana sa kojim sam ovih dana napravio servis i opet problemi :sad1:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3:
soryy, morao sam...! :toothy9:
ps. mozda pregrije pa teze pali, provjeri hladjenje...!
--- Kraj citata ---
hlađenje je zračno,nemam tu kaj provjeravat... :sad3:
drago mi je da sam te nasmijao... :help:
neer:
mozda jednostavno to hladjenje nije dovoljno za chinese muscle machines :toothy10:
svastar:
a jesi probo prije neg ga palis ponovo svjecicu promjenit pa onda probat kresnut,
sorry ali moram koment,ali bar dovoljno hladi da klipovi ne pucaju (neer) :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju