Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 200ccm by Laki Garage

<< < (5/11) > >>

MALES SR180r:
sviđa mi se! klik

kad staviš mašinu na klackalicu od BB-a,jel paše bez pripasianja i jel odma mašina  u centru ili?  :glasses9:

steeef:

--- Citat: MALES SR180r - 25 Kolovoz, 2011, 10:09:56 ---sviđa mi se! klik

kad staviš mašinu na klackalicu od BB-a,jel paše bez pripasianja i jel odma mašina  u centru ili?  :glasses9:

--- Kraj citata ---

ak je samo onaj dio na rami kak veli,onda bude ok..jer je bitan onaj drugi dio glackalice na koi dolazi blok  :icon_thumright:

MALES SR180r:

--- Citat: steeef - 25 Kolovoz, 2011, 10:52:03 ---ak je samo onaj dio na rami kak veli,onda bude ok..jer je bitan onaj drugi dio glackalice na koi dolazi blok  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

e to me zanima,to mi je čudno,ako paše ispada da vxr mašina ide na svaki BB na šaraf,a to mi ne drži vodu! :toothy3:

Hrga:

--- Citat: MALES SR180r - 25 Kolovoz, 2011, 11:27:58 ---e to me zanima,to mi je čudno,ako paše ispada da vxr mašina ide na svaki BB na šaraf,a to mi ne drži vodu! :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ali gledaj npr. na SR 150 ti pase masina od SP-a, a npr. na SP ti pase masina od vxr-a i obratno ( ne pricam za selene, nego samo za nosac opcenito ) Zato i ovo mora pasat.... :)

Laki:

--- Citat: MALES SR180r - 25 Kolovoz, 2011, 10:09:56 ---sviđa mi se! klik

--- Kraj citata ---

masina je odmah u centru  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju