Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuniranje SF-A

<< < (12/18) > >>

igor.sb:

--- Citat: BlackNaranča - 27 Veljača, 2008, 19:51:19 ---znam da prica basne ni ja nevjerujem al aj neka...

a sto ti smilis kao bi mi skuter isa ako ovo napravim sto sam planira

--- Kraj citata ---

isto kao i samo sa spuhom (ako je sa zx prijenos bio max iskoristen, remen u variju max gore u polutkama max dole), samo ce do krajnje brzine puno brze doci....receo vec 56484561464654x

dobit ces koji km sigurno, ako uzemo u obzir da ti je seriska garnutura vec malo oslabila (karike)

i ako ti je remen vec istrosen ako stavis novi dobit ces jos koji km krajnje

kraj price

BlackNaranča:
a zasto mi ljudi koji tuniraju speedfighta i koji voze sf-a kazu da ce ici 100?

motor je novi i nije istrosen star je 4 mjeseca i ima samo 4500km

speed i hac su rekli da ako se dobro uštela da mora ici jako dobro i da ce ici 100 na sat mi je reko speed!!!!!

stark1:
moj ce ici brze,moj je star 2 godine i ima samo 4003km

igor.sb:

--- Citat: BlackNaranča - 27 Veljača, 2008, 19:56:43 ---a zasto mi ljudi koji tuniraju speedfighta i koji voze sf-a kazu da ce ici 100?

motor je novi i nije istrosen star je 4 mjeseca i ima samo 4500km

speed i hac su rekli da ako se dobro uštela da mora ici jako dobro i da ce ici 100 na sat mi je reko speed!!!!!

--- Kraj citata ---

vidjet ces kad ga razradis koliko ce ici pa ces javiti kroz koji dan koliko ti se max brzina povecala  :icon_thumright:

speed:
ako se dobro postela ici ce oko 100-110 km/h stvarne brzine,nemojte mislim na satu ako pise 120 da ide 120,jer satovi previse lazu,stavis si nove rolice,remen...

ja sam puno puta vidio gilere na kojima pise da idu 100,a ja ih preticem a pokazuje mi 90

zasto mislis gigo da ce tvoj ic brze=?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju