Općenito > Propisi
Vlasnik
dejvid:
Kad bi baš sve bilo po propisu, jel mi treba neka punomoć da ja vozim skuter koji je po papirima na mog starog, ne pada mi na pamet to raditi, ali ovako teoretski.
S koliko godina mogu ja nešto posjedovati, ono da piše moje ime u papirima za skuter, motor, auto, tenk, podmornicu ili bilo što, sa 16 ili tek sa 18? :drunken_smilie:
MaLi_OdvALjivAc:
ja sam sa 17 registrovao moju Gileru na mene, kad sam radio prenos vlasnistva, ne znam da li kod Vas moze za mladje od 18! odes u SUP i raspitas se, ili ako neko zna, reci ce
ChRiStIaN:
--- Citat: dejvid - 25 Veljača, 2008, 21:16:50 ---Kad bi baš sve bilo po propisu, jel mi treba neka punomoć da ja vozim skuter koji je po papirima na mog starog, ne pada mi na pamet to raditi, ali ovako teoretski.
S koliko godina mogu ja nešto posjedovati, ono da piše moje ime u papirima za skuter, motor, auto, tenk, podmornicu ili bilo što, sa 16 ili tek sa 18? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
ja sam sa 16 imo skutere na sebe, samo ak ces prodavat prije 18 najebat ces se s procedurama...
a ak ti je na starog nevidim razloga zasto ga nebi mogo vozit :dontknow:
X-Thug:
--- Citat: KicHo7 - 26 Veljača, 2008, 09:16:52 ---
--- Citat: dejvid - 25 Veljača, 2008, 21:16:50 ---Kad bi baš sve bilo po propisu, jel mi treba neka punomoć da ja vozim skuter koji je po papirima na mog starog, ne pada mi na pamet to raditi, ali ovako teoretski.
--- Kraj citata ---
ja sam sa 16 imo skutere na sebe, samo ak ces prodavat prije 18 najebat ces se s procedurama...
a ak ti je na starog nevidim razloga zasto ga nebi mogo vozit :dontknow:
--- Kraj citata ---
ako ša sježiš onda oba na sud zato šta je 1. njegovo je moped a on ga je da nekome bez vozačke, 2. zato šta je tvoj skrbnik
i onda umisto da platis jednu kazni platit ces dvi,il ako kazes da si ga uzea bez njegovog znanja,mos jos vise naježiti,a ako je moped na tvoje ime onda on dolazi s tobom samo zbog tocke 2.
ChRiStIaN:
hahahaha bio sam 3 puta na sudu lol pa znam kak to ide
mora ugl. svaki put doc tata s tobom, ak si kriv priznas krivicu i dobis sudski ukor i to je to. Kad te pita kazes da su ti primanja nikakva a placa od staraca oko 2 soma kuna i tak to.
A decko ne veli da nema vozacku...mozda ima. Ako nema kaze da ga je uzeo bez znanja roditelja i nema tu kaj stari najebat, najebes ti. I to je to, nikad nisam kaznu dobio, uvijek samo ukore...bar kad sam bio maloljetan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju