Općenito > Propisi
Tablica na neoriginalnom mjestu - 1000kn
marin-w:
--- Citat: Ivan_drifter - 17 Kolovoz, 2011, 17:49:47 ---evo slikee
:o :o
--- Kraj citata ---
Sve sta nije na originalnom nosacu je nepropisno. Cak mora bit i ono macje oko ispod tablice ali ajde na to zaborave .....dok ne naidjes na zajebanta.
Ivan_drifter:
dobro ok istina z amacje oko i to...a nisam znao da ja moram nosit kacigu ako stojim ili sjedim pored ili na ugasenom motoru!!....kulll
i da tablica nije najbolje postavljena al jbt maltretirat ljude...parkiran moze bit i bez tablica ...nekuzim :dontknow:
marin-w:
--- Citat: Ivan_drifter - 17 Kolovoz, 2011, 18:00:37 ---dobro ok istina z amacje oko i to...a nisam znao da ja moram nosit kacigu ako stojim ili sjedim pored ili na ugasenom motoru!!....kulll
i da tablica nije najbolje postavljena al jbt maltretirat ljude...parkiran moze bit i bez tablica ...nekuzim :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ne ulazim u to di si ti bio i zasto ti je napisao kaznu za kacigu......mozda je bio nadrkan..... :dontknow:
A,vozilo bez tablice mozes imat samo u vlastitom ogradjenom dvoristu.
BilyPiton:
nemre ti napisat kaznu za kacigu ak stojs pored motora omg , nisi mu valjda potpiso i onaj zapisnik u blokiću?
Drnda:
ma nabijem ih sve na penis.... necu je ni imati jbt, a ako i budem, biti ce ispod sjedala u tami.. nek me zaustavi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju