Ostalo > Svijet računala i mobitela
T-Com MAX-adsl problemi
1VAN:
nemaš ti šta to sam šteljat jer gubiš garanciju onda,,,pusti to njima...
eladio:
--- Citat: 1VAN - 30 Rujan, 2006, 17:25:54 ---nemaš ti šta to sam šteljat jer gubiš garanciju onda,,,pusti to njima...
--- Kraj citata ---
ma splitter ti oni daju mufte!!! tako da se slazem s 1vanom :glasses9:
Punisher:
A kad su mi zadnji put zamijenili splitter rekli su ajde-ajde iako to mijenjanje ne spada u garanciju. E sad jesu li samo srali ili sto. A opet sto kad ode garancija probajte vi to nac za kupit... gledao na HG-spotu, Ve-milu Links-u i chipoteci nigdi nema jebenog splittera. Ovako kad znas sto je u njemu narucis u chipoteci samo te komponente napravis ih koliko oces i miran si. Kad ti jedan odapne zaminis ga i peglas po netu dalje. Ne bih ni otvarao ovu temu da ne mislim tako. Ja sam covik koji se dosta razumije u elektroniku i to mi upoce nije problem cak mi je to gust nesto lemiti sastavljati i raditi samo ne mogu prokuzit koji je to zadnji crni dio u splitteru. Ako tko zna nek javi.
roby44:
daj sliku crnog dijela, ne da mi se rastavljat splitter... :laughing1:
1VAN:
--- Citat: Punisher - 30 Rujan, 2006, 18:58:49 ---A kad su mi zadnji put zamijenili splitter rekli su ajde-ajde iako to mijenjanje ne spada u garanciju. E sad jesu li samo srali ili sto. A opet sto kad ode garancija probajte vi to nac za kupit... gledao na HG-spotu, Ve-milu Links-u i chipoteci nigdi nema jebenog splittera. Ovako kad znas sto je u njemu narucis u chipoteci samo te komponente napravis ih koliko oces i miran si. Kad ti jedan odapne zaminis ga i peglas po netu dalje. Ne bih ni otvarao ovu temu da ne mislim tako. Ja sam covik koji se dosta razumije u elektroniku i to mi upoce nije problem cak mi je to gust nesto lemiti sastavljati i raditi samo ne mogu prokuzit koji je to zadnji crni dio u splitteru. Ako tko zna nek javi.
--- Kraj citata ---
MOŽEŠ NARUČIT OD NJIH....ili još bolje od nekog na crno ko radi kod njih..iako mi je reko frend da ih imaju na broj pa je jako teško prošvercat!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju