Tehnički kutak > Injection

ne prima gas kako treba

(1/5) > >>

bela_injection:
kako i sam naslov kaze..vozim se i sve super ali kad malo usporim na nekih 60-70 i ponovno dam gas..jedva krece..ful sporo,kao da ima los odaziv..po uzbrdici da ne pricam..e sad dali je do dovoda benza,tps mozda? ili je jednostavno do centralne ili rolica? uglavnom cim pustim gas mu treba duze da prihvati na 30-40 mu treba ali onda trgne..ali kasnije pri vecoj brzini mu treba dosta duze..

Aprilia maniac:
a ili ti je svjećica malo lošija ili ti je prijenos loš( rolice i ta centralna)...do toga bi ti trebalo bit...a možda ti je dovog goriva zaštopan pa ga treba malo pročistit....pa koliko ti dugo već motor tako radi? tj. jel se to gušenje počelo događat samo odjednom samo od sebe?

bela_injection:
pa da..ma svjecicu sam promijenio prije tjedan dana i nije do toga jer mi je tako radilo i sa starom svjecicom..uglavnom samo od sebe je počelo tako da..

dzeky:
razloga ima hrpa :icon_biggrin:  da pocmem:prvo kaburator ocisti i filter,drugo potrošene rolice,problem moze biti i u centralnom kao sto si i rekao(ali ako je do sada centralni bio ok onda sumljam,jedino ako nije abs puno prosao),naravno pogledaj remen :icon_thumright:

bela_injection:
imam injection tako da karb otpada  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju