Ostalo > Razne offtopic teme :)
RIBOLOV
3alfa3:
Najvise volim kad buraz od cure uzme podvodnu pusku i doma se vrati sa Sampjerom (Kovac) od 2+ kile. Jos je zna i dobro pripremit.... Nisam bolju ribu u zivotu jeo ;D
maki 225:
Ja inače nevolim nijednu rijbu jesti,ali to kad pecaš,kad ona zagrize pa se neda iz vode e to je gušt.
Neki me pitaju kak to da pecam a nejedem ribu,jbg reko nemogu ti objasnit moraš probati pecat i sve če ti biti jasno.
CoK:
--- Citat: maki 225 - 18 Kolovoz, 2011, 14:08:55 ---Ja inače nevolim nijednu rijbu jesti,ali to kad pecaš,kad ona zagrize pa se neda iz vode e to je gušt.
Neki me pitaju kak to da pecam a nejedem ribu,jbg reko nemogu ti objasnit moraš probati pecat i sve če ti biti jasno.
--- Kraj citata ---
hahahahaahahahahahaahaha ;D
--- Citat: 3alfa3 - 18 Kolovoz, 2011, 01:11:23 ---Najvise volim kad buraz od cure uzme podvodnu pusku i doma se vrati sa Sampjerom (Kovac) od 2+ kile. Jos je zna i dobro pripremit.... Nisam bolju ribu u zivotu jeo ;D
--- Kraj citata ---
najjaca koju sam probao, sk(a)rpina mi je iza nje pa onda zubatac...predobra mi je morska riba!
R@kija:
--- Citat: BilyPiton - 17 Kolovoz, 2011, 18:29:58 ---još se time i ponosiš :toothy12: ja bi se pokril prek glave :toothy10:
Žabari :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
znaci ti si čmrlavec najobicniji i nemoj mi se obračat
zabari su domaslovcani ak nisi znal...
kiza-iz-kvarta:
nikad nisam gotivio taj ribolov,uvijek mi je bila fora otić s ekipom koja brie na pecanje ponjet colicu od 2 litre,sendvič od pol kg kruha sa kulenom i komad žbidelja :headbang:
osobnog sam uvjerenja da svim tim pecarošima koji dane provode na rijekama i jezerima s blinkerom,treba uzet osobne iskaznice i vidjet gdje žive pa otić doma i izj.bat im žene,ljubavnice,milfače i ostalo šta posjeduju :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju