Ostalo > Razne offtopic teme :)

RIBOLOV

<< < (9/17) > >>

3alfa3:
Najvise volim kad buraz od cure uzme podvodnu pusku i doma se vrati sa Sampjerom (Kovac) od 2+ kile. Jos je zna i dobro pripremit.... Nisam bolju ribu u zivotu jeo  ;D

maki 225:
Ja inače nevolim nijednu rijbu jesti,ali to kad pecaš,kad ona zagrize pa se neda iz vode e to je gušt.
Neki me pitaju kak to da pecam a nejedem ribu,jbg reko nemogu ti objasnit moraš probati pecat i sve če ti biti jasno.

CoK:

--- Citat: maki 225 - 18 Kolovoz, 2011, 14:08:55 ---Ja inače nevolim nijednu rijbu jesti,ali to kad pecaš,kad ona zagrize pa se neda iz vode e to je gušt.
Neki me pitaju kak to da pecam a nejedem ribu,jbg reko nemogu ti objasnit moraš probati pecat i sve če ti biti jasno.

--- Kraj citata ---
hahahahaahahahahahaahaha  ;D

--- Citat: 3alfa3 - 18 Kolovoz, 2011, 01:11:23 ---Najvise volim kad buraz od cure uzme podvodnu pusku i doma se vrati sa Sampjerom (Kovac) od 2+ kile. Jos je zna i dobro pripremit.... Nisam bolju ribu u zivotu jeo  ;D

--- Kraj citata ---
najjaca koju sam probao, sk(a)rpina mi je iza nje pa onda zubatac...predobra mi je morska riba!

R@kija:

--- Citat: BilyPiton - 17 Kolovoz, 2011, 18:29:58 ---još se time i ponosiš  :toothy12:  ja bi se pokril prek glave  :toothy10:

Žabari  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

znaci  ti si čmrlavec najobicniji i nemoj mi se obračat

zabari su domaslovcani ak nisi znal...

kiza-iz-kvarta:
nikad nisam gotivio taj ribolov,uvijek mi je bila fora otić s ekipom koja brie na pecanje ponjet colicu od 2 litre,sendvič od pol kg kruha sa kulenom i komad žbidelja  :headbang:

osobnog sam uvjerenja da svim tim pecarošima koji dane provode na rijekama i jezerima s blinkerom,treba uzet osobne iskaznice i vidjet gdje žive pa otić doma i izj.bat im žene,ljubavnice,milfače i ostalo šta posjeduju :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju