Tehnički kutak > Napravi sam

BUGGY

<< < (2/3) > >>

luka ns:
pa od bube će ti bit samo podvoz i motor :dontknow:, neće se vidit da je to buba ;D

interceptor:
frend je pravio nesto slicno (ono tipa na foru "Mad Max 2")
ugl. motor je od "peglice" 750 kubika  ;D , podvozje je sam pravio itd... previše truda, vremena i na kraju dobijes uzasno nestabilno vozilo...ja osobno kad sam ga vozio 50-ak km/h  usrao sam se od straha..ono šara po cesti ko pijan, a kad malo dodirnes volan odmah skrece u picku materinu

luka ns:

--- Citat: interceptor - 18 Kolovoz, 2011, 22:35:35 ---frend je pravio nesto slicno (ono tipa na foru "Mad Max 2")
ugl. motor je od "peglice" 750 kubika  ;D , podvozje je sam pravio itd... previše truda, vremena i na kraju dobijes uzasno nestabilno vozilo...ja osobno kad sam ga vozio 50-ak km/h  usrao sam se od straha..ono šara po cesti ko pijan, a kad malo dodirnes volan odmah skrece u picku materinu

--- Kraj citata ---

da ali ovdje bi bilo orginalno podvozje nebi ništa drmalo ni treslo, jedino treba napraviti okolo cijevi tak da je na sredini auto čvršće inaće se mota

gargamel09:
jednostavnije nabavit neki grob i napucat masinu od nekog r-a
to ja planiram napravit

buggy imam
samo masina fali :toothy9:

Zokaaa:
Ja sam imao prije jedno 4-5 godina homemade buggy-a sa motorom od 750cc motorom iz figuara.
Njegov prijenos i osovine i gore su bile neke gume za blato s ripnama :D

To je išlo kud god hočeš :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju