Općenito > Oprema
HJC il Shark
Miki-speedy:
Ja imam hjc csr1 i super je :icon_thumright:
A citao sam prosle godine kako su vemar kacige najsigurnije sad ne znam koliko je to tacno al su brutalnog izgleda
--- Citat: cosa_wp - 19 Kolovoz, 2011, 00:58:08 ---a da zaboravih da imas 50 ccm
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9:
Aprilia97:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 19 Kolovoz, 2011, 02:46:33 ---Ja imam hjc csr1 i super je :icon_thumright:
A citao sam prosle godine kako su vemar kacige najsigurnije sad ne znam koliko je to tacno al su brutalnog izgleda :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
prije sam imo vemar vsrdev...pao sam i lupio u drvo,ništa joj nije bilo,ali je bila jako izguljena,pa sam ju prodo za 100 kn...a sad imam isto vemar acd,kaciga je fenomenalna,s njom nisam nikad pao,ali je super,i izgled im je brutalan kako kažeš
Miki-speedy:
--- Citat: Aprilia97 - 19 Kolovoz, 2011, 02:55:19 ---prije sam imo vemar vsrdev...pao sam i lupio u drvo,ništa joj nije bilo,ali je bila jako izguljena,pa sam ju prodo za 100 kn...a sad imam isto vemar acd,kaciga je fenomenalna,s njom nisam nikad pao,ali je super,i izgled im je brutalan kako kažeš
--- Kraj citata ---
Pa bas zato kazem,jedno vrijeme sam nosao drugovu vemar kacigu,ne znam koji je model ima kao otvorena usta na bocnim stranama(kao da je neko zin'o :toothy12: ) i predobra mi je bila
Aprilia97:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 19 Kolovoz, 2011, 03:06:42 ---Pa bas zato kazem,jedno vrijeme sam nosao drugovu vemar kacigu,ne znam koji je model ima kao otvorena usta na bocnim stranama(kao da je neko zin'o :toothy12: ) i predobra mi je bila
--- Kraj citata ---
pa moja bi mu preporuka bila vemar,a ne hjc ili shark....
Miki-speedy:
--- Citat: Aprilia97 - 19 Kolovoz, 2011, 03:54:25 ---pa moja bi mu preporuka bila vemar,a ne hjc ili shark....
--- Kraj citata ---
A jbg,nemaju svi para
HJC se moze uzet ovi ljepsi modeli vec od 600-700kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju