Tehnički kutak > Garaža
VXR----->GROB
Drnda:
steta kolega, zao mi te, to ti je ocito kazna jer si prodao bb micu i uzeo 4t sporohodni motor :dontknow:
marko209vx:
steta prava :'( :sad1:
moja preporuka ti je da ne prodajes u djelove ako nije hica sa parama...jer za 4t djelove neces dobit nista...rade skupljaj polako pare i kupi djelove i slozi masinu na svoje oci...kad jednom slozis trajat ce i imat ces dobar motor. :icon_thumright:
duje87:
onda da ti ne sAljem sutra dijelove ili oces da ti posaljem i kompletnu glavu i faz lanac uz ono ;D
steeef:
mislil sam si da se to dogodilo.uvaljena ti je mašina koja ima ko zna kolko km i kak je složena,zato je i bila cijena kakva je..
ventili i klackalice ti pašu od vxra,fazni lanac i klizači lanca moraju bit za quasar 250 i to si kupi novo..fazno ti je oko 12 evra novi a klizači oba oko 5 evra..
španer ti paše od vxra..
a muke si sam zadal ;) prvo 180 mašina pa 200 pa se zaletel na ovu 250..
ak ju složiš kak se spada onda ju je bezveze prodavat i kupovat nekaj drugo kaj neznaš di je bilo i kae radilo..
ak baš oćeš lokot,reci pa pa zaključam
Matej28:
pasu klackalice i ventili sa vxr-a??? pa imam jednu glavu kompletnu od vxr.a tip top :toothy9: :toothy9:
sutra idem kupovat za jednog beverlya 250 fazni i natezace, pa cu i sebi...
ali mi nije jasno kako nije klip dobio skoro nista??..samo je skinuta garez sa njega, di se ventil ocrtao..ocistio sam ga i gledam ali ne kuzim kako nije stradao?
danas poslije podne idem u sibenik kod rape, moram kupit nove gumice ventila, brtve, natezac lanca, vodilice i fazni...
ventile cu oslajfat i sve sklopit....
koliko karike kostaju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju