Ostalo > Foto, video, music...

HAHHAHA kak ih je prepao OMGGG

<< < (7/8) > >>

mhr-team:
komentirao bi ove izjave ultra turbo racera "phobocastera", koje su upućene meni... ali mi nekako glupo  :laughing7:

što reći, mator čovjek a glup, došao na forum nabrijan kao da je upravo odvozio GP utrku...

Phobocaster:

--- Citat: igor.sb - 16 Kolovoz, 2011, 12:42:03 ---tema otkljucana da Phobocaster iznese svoje misljenje o meni

--- Kraj citata ---

o čemu sad ti pričaš?

to za djecu je bilo upučeno drugome...i sad bi ti ja trebao reć da čitaš polako...isto sam za motore dao usporedbu prema drugome, a ne prema svima ili TEBI...

a sigurno ti nisma postavio neke smajliće na post i pravio se mutav kao pročitaj ponovno jer nekužiš...

očigledno je da braniš svog kompića samo zato što je on kao dugo na forumu pa mora biti u pravu...  :icon_thumright: (nije ovo prvi forum u hrvatskoj)

pogledaj drugi post pa procjeni čemu se smijao, poslje je citirao moj post i bilo mu je smješno, ja tu nevidim ništa smješno nego žalosno i jadno... a ljudi kojima je ovo smješno s za mene adolescentne budale

NHF

Drnda:
pravimo se da smo na policijskome ispitu i psihotestu i budimo DIJECA CVIJECA  :headbang:

mhr-team:

--- Citat: Phobocaster - 16 Kolovoz, 2011, 13:40:34 ---o čemu sad ti pričaš?

to za djecu je bilo upučeno drugome...i sad bi ti ja trebao reć da čitaš polako...isto sam za motore dao usporedbu prema drugome, a ne prema svima ili TEBI...

a sigurno ti nisma postavio neke smajliće na post i pravio se mutav kao pročitaj ponovno jer nekužiš...

očigledno je da braniš svog kompića samo zato što je on kao dugo na forumu pa mora biti u pravu...  :icon_thumright: (nije ovo prvi forum u hrvatskoj)

pogledaj drugi post pa procjeni čemu se smijao, poslje je citirao moj post i bilo mu je smješno, ja tu nevidim ništa smješno nego žalosno i jadno... a ljudi kojima je ovo smješno s za mene adolescentne budale

NHF

--- Kraj citata ---

da, brani me... i igor i ostali dečki sa foruma... i što mi sada možeš   :laughing7:  :thefinger: mi ti se ovdje vodimo onom, svi za jednog, jedan za sve...  :headbang:

Johnny iber:
teske rijeci su pale!!! ehehhe  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju