Ostalo > Foto, video, music...
HAHHAHA kak ih je prepao OMGGG
mhr-team:
komentirao bi ove izjave ultra turbo racera "phobocastera", koje su upućene meni... ali mi nekako glupo :laughing7:
što reći, mator čovjek a glup, došao na forum nabrijan kao da je upravo odvozio GP utrku...
Phobocaster:
--- Citat: igor.sb - 16 Kolovoz, 2011, 12:42:03 ---tema otkljucana da Phobocaster iznese svoje misljenje o meni
--- Kraj citata ---
o čemu sad ti pričaš?
to za djecu je bilo upučeno drugome...i sad bi ti ja trebao reć da čitaš polako...isto sam za motore dao usporedbu prema drugome, a ne prema svima ili TEBI...
a sigurno ti nisma postavio neke smajliće na post i pravio se mutav kao pročitaj ponovno jer nekužiš...
očigledno je da braniš svog kompića samo zato što je on kao dugo na forumu pa mora biti u pravu... :icon_thumright: (nije ovo prvi forum u hrvatskoj)
pogledaj drugi post pa procjeni čemu se smijao, poslje je citirao moj post i bilo mu je smješno, ja tu nevidim ništa smješno nego žalosno i jadno... a ljudi kojima je ovo smješno s za mene adolescentne budale
NHF
Drnda:
pravimo se da smo na policijskome ispitu i psihotestu i budimo DIJECA CVIJECA :headbang:
mhr-team:
--- Citat: Phobocaster - 16 Kolovoz, 2011, 13:40:34 ---o čemu sad ti pričaš?
to za djecu je bilo upučeno drugome...i sad bi ti ja trebao reć da čitaš polako...isto sam za motore dao usporedbu prema drugome, a ne prema svima ili TEBI...
a sigurno ti nisma postavio neke smajliće na post i pravio se mutav kao pročitaj ponovno jer nekužiš...
očigledno je da braniš svog kompića samo zato što je on kao dugo na forumu pa mora biti u pravu... :icon_thumright: (nije ovo prvi forum u hrvatskoj)
pogledaj drugi post pa procjeni čemu se smijao, poslje je citirao moj post i bilo mu je smješno, ja tu nevidim ništa smješno nego žalosno i jadno... a ljudi kojima je ovo smješno s za mene adolescentne budale
NHF
--- Kraj citata ---
da, brani me... i igor i ostali dečki sa foruma... i što mi sada možeš :laughing7: :thefinger: mi ti se ovdje vodimo onom, svi za jednog, jedan za sve... :headbang:
Johnny iber:
teske rijeci su pale!!! ehehhe :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju