Ostalo > Foto, video, music...

HAHHAHA kak ih je prepao OMGGG

<< < (4/8) > >>

mhr-team:

--- Citat: Cobra - 15 Kolovoz, 2011, 01:17:12 ---

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Phobocaster:

--- Citat: mhr-team - 15 Kolovoz, 2011, 00:46:45 --- :laughing7: :laughing9: :laughing6: :laughing3:   :laughing11: :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin: ;D :happy6: :happy8:

ajd onda još jednom pročitaj, ali polako...

--- Kraj citata ---

ti balonjo slušaj me dobro, nemoj tu preko foruma pokušavati ispasti neki mačo frajer i neki pametnjaković...JADAN SI  :icon_thumright:

ako imaš kakvih problema sa "mozgom" ili nečim drugim odi se lječit, ako misliš da si dorastao izazovu da meni ideš pametovat varaš se...

robert:

--- Citat: Phobocaster - 16 Kolovoz, 2011, 01:37:29 ---ti balonjo slušaj me dobro, nemoj tu preko foruma pokušavati ispasti neki mačo frajer i neki pametnjaković...JADAN SI  :icon_thumright:

ako imaš kakvih problema sa "mozgom" ili nečim drugim odi se lječit, ako misliš da si dorastao izazovu da meni ideš pametovat varaš se...

--- Kraj citata ---
ovo je blago rečeno žuti karton! ko si ti da smiješ vrijeđat članove?

Aprilia97:

--- Citat: robert - 16 Kolovoz, 2011, 01:48:05 ---ovo je blago rečeno žuti karton! ko si ti da smiješ vrijeđat članove?

--- Kraj citata ---

daj mu yellow card,and second yellow card i on ide na red list ako se ne varam..prije korištenja stranice pročitjte uputstva...strogo zabranjeno vređanje članova

robert:

--- Citat: Aprilia97 - 16 Kolovoz, 2011, 01:58:12 ---daj mu yellow card,and second yellow card i on ide na red list ako se ne varam..prije korištenja stranice pročitjte uputstva...strogo zabranjeno vređanje članova

--- Kraj citata ---
oostavi te odluke nama adminima i moderatorima :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju