Ostalo > Foto, video, music...
HAHHAHA kak ih je prepao OMGGG
mhr-team:
--- Citat: Cobra - 15 Kolovoz, 2011, 01:17:12 ---
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Phobocaster:
--- Citat: mhr-team - 15 Kolovoz, 2011, 00:46:45 --- :laughing7: :laughing9: :laughing6: :laughing3: :laughing11: :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin: ;D :happy6: :happy8:
ajd onda još jednom pročitaj, ali polako...
--- Kraj citata ---
ti balonjo slušaj me dobro, nemoj tu preko foruma pokušavati ispasti neki mačo frajer i neki pametnjaković...JADAN SI :icon_thumright:
ako imaš kakvih problema sa "mozgom" ili nečim drugim odi se lječit, ako misliš da si dorastao izazovu da meni ideš pametovat varaš se...
robert:
--- Citat: Phobocaster - 16 Kolovoz, 2011, 01:37:29 ---ti balonjo slušaj me dobro, nemoj tu preko foruma pokušavati ispasti neki mačo frajer i neki pametnjaković...JADAN SI :icon_thumright:
ako imaš kakvih problema sa "mozgom" ili nečim drugim odi se lječit, ako misliš da si dorastao izazovu da meni ideš pametovat varaš se...
--- Kraj citata ---
ovo je blago rečeno žuti karton! ko si ti da smiješ vrijeđat članove?
Aprilia97:
--- Citat: robert - 16 Kolovoz, 2011, 01:48:05 ---ovo je blago rečeno žuti karton! ko si ti da smiješ vrijeđat članove?
--- Kraj citata ---
daj mu yellow card,and second yellow card i on ide na red list ako se ne varam..prije korištenja stranice pročitjte uputstva...strogo zabranjeno vređanje članova
robert:
--- Citat: Aprilia97 - 16 Kolovoz, 2011, 01:58:12 ---daj mu yellow card,and second yellow card i on ide na red list ako se ne varam..prije korištenja stranice pročitjte uputstva...strogo zabranjeno vređanje članova
--- Kraj citata ---
oostavi te odluke nama adminima i moderatorima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju