Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot Jet Force

<< < (35/40) > >>

Jet Force C-tech:
zaboravio sam napisat da sam stavio deltu sa plavim federima " vidit cemo kako ce bit ako bude lose vracam seriko kvacilo" , wingbel i polini kevler....

izbjerio sam seriski remen i bio je 17,1 mm nez dal sam ga trebo zamjenit al sam ga zamjeno !

mali_becar:

--- Citat: Jet Force C-tech - 14 Veljača, 2012, 22:31:38 ---nemam nikakog vijka na cilondru " vidis na slici "

--- Kraj citata ---
vijak bi ti triba bit na glavi ne na cilindru, bar je tako kod piaggio skutera, ja mislim da je tebi ispod ovog termostata vida, ova plastika na slici koju si postavio di se vidi glava

B.E.R.O.:

--- Citat: mali_becar - 14 Veljača, 2012, 22:50:36 --- vijak bi ti triba bit na glavi ne na cilindru, bar je tako kod piaggio skutera, ja mislim da je tebi ispod ovog termostata vida, ova plastika na slici koju si postavio di se vidi glava

--- Kraj citata ---
Nemaju svi skuteri to,kod mene na speedfightu nema vijka nikakvog npr.
 :dontknow: :dontknow:

Rox-Rab:
nema ni na mojoj masini,nalijem antifriz,upalim ga da malo radi sa otvorenim cepom, stavim sve na mjesto kako treba i nakon par dana odvrnem cep da vidim ako ima kakvog pritiska unutra od zraka i to je to

Jet Force C-tech:

--- Citat: mali_becar - 14 Veljača, 2012, 22:50:36 --- vijak bi ti triba bit na glavi ne na cilindru, bar je tako kod piaggio skutera, ja mislim da je tebi ispod ovog termostata vida, ova plastika na slici koju si postavio di se vidi glava

--- Kraj citata ---

nema vijka , ovaj vijak je da pricvrsti i ovaj dio cilinda sto viri napolju !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju