Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot Jet Force
Jet Force C-tech:
kako je prljav ja ga obriso prije slikanja...jest malo blok prljav al mi se nije dalo ukljucivat masinu da ga perem :)
sto se tice folije na zimu cu umjesto folije poliester obljepit i o sve ljepo ofarbat :icon_thumright:
za gljivu sam reko nju sam uzeo ne planirano...samo da se ne vozam bez ikakvog filtera...
kit najvjerovatnije stize na kraju mjeseca :icon_thumright: :icon_thumright:
trebam uzet pa snimit kako motor sad ide da se svi iznenadite :D
Jet Force C-tech:
danas sam rjesio obaveze sa skolom tako da sad sva koncentracia ide na motor :D
imacete sve detaljno sta cu uradit ;D
ivan_speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 16 Kolovoz, 2011, 11:55:29 ---danas sam rjesio obaveze sa skolom tako da sad sva koncentracia ide na motor :D
imacete sve detaljno sta cu uradit ;D
--- Kraj citata ---
Kaj popravni i to a...?? :toothy12: To ti je kad se zajebavaš sa skuterom,umjesto da se primiš knjige :angry7: :toothy9:
Željno iščekujem taj tvoj projekat :icon_thumright:
Jet Force C-tech:
posto sam reko dokumentirat sve sto uradim da odma krenem -.-
otiso sam s drugom do momka da uzmem rolnice...kupio sam ih i reko hajmo malo na poligon da popricamo...
na poligon se samo more uc preko ivicnjaka nije visok al za moj motor sa dvojicom na njemu jest...
i vola
http://imageshack.us/photo/my-images/36/img1686wv.jpg/
:'( :'( :'(
strugnem spuh...nije deformisan nit udubljen samo ogreban...sad se pitam dal ce tu hrdjat spuh ???
Miki-speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 16 Kolovoz, 2011, 14:04:02 ---posto sam reko dokumentirat sve sto uradim da odma krenem -.-
otiso sam s drugom do momka da uzmem rolnice...kupio sam ih i reko hajmo malo na poligon da popricamo...
na poligon se samo more uc preko ivicnjaka nije visok al za moj motor sa dvojicom na njemu jest...
i vola
http://imageshack.us/photo/my-images/36/img1686wv.jpg/
:'( :'( :'(
strugnem spuh...nije deformisan nit udubljen samo ogreban...sad se pitam dal ce tu hrdjat spuh ???
--- Kraj citata ---
Pa trebao bi :toothy12:
Cetkicom stavi malo vatrostalne boje i sve 5 :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju