Tehnički kutak > Garaža
baotian, malo izmatiran
Zika:
--- Citat: ivan_vu - 04 Rujan, 2011, 17:03:12 ---dajte ljudi, da niko bas nema felgu za ovo cudo? :O
--- Kraj citata ---
mogu ti ja sredit felgu,ja sam iz stitara,kraj zupanje,pa dal ti se isplati da ti saljem felgu? hehe
ivan_vu:
--- Citat: zikaTGB - 05 Rujan, 2011, 18:59:01 --- mogu ti ja sredit felgu,ja sam iz stitara,kraj zupanje,pa dal ti se isplati da ti saljem felgu? hehe
--- Kraj citata ---
javi na pm koliko novaca?
sutra bi mi jedan tu lokalni trebao nabavit, tj.reko je da ima.. pa ako mi to otpadne, dogovorimo se :)
a mozda ovih dana budem isao poslovno u vrbanju, pa mi usput da ju pokupim.. javi se samo na pm..
Matej28:
aj da si i ti felgu nasao...sutra ti stize nosac i dash ja mislim...slano je obicnom postom danas :glasses9:
ivan_vu:
--- Citat: Matej28 - 05 Rujan, 2011, 20:46:50 ---aj da si i ti felgu nasao...sutra ti stize nosac i dash ja mislim...slano je obicnom postom danas :glasses9:
--- Kraj citata ---
odlicno.. :D vec cu nesto iskemijat sa tim nosacem da to ide gore.. :D ugl. sve sam smislio vec.. bit ce popraceno slikama dok se bude radilo, a slike idu na forum naravno.. :)
ziloryder:
Oho past ce i neki fakerski dash!! lipo lipo :icon_thumright: S gustom cu pratiti ovaj topic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju